Hm, máš na mysli něco takovýho?Marťas píše:Crocodile, tak to tahej za Gazem

Moderátor: Moderátoři
Hm, máš na mysli něco takovýho?Marťas píše:Crocodile, tak to tahej za Gazem
Není lepší pořídit si tažný a přidělat ho na auto?Crocodile píše:Ty taky? Asi budu muset pořídit auto s tažným abych nezůstal pozadu
To jsem zapoměl napsat,že jsem se k vám stavovalVašátor píše:A kdyby jste to viděli naživo ... no to byla nádhera. Petr nás navštívil na dílně a moc pěkně se na to koukalo. První na příjezdovce Petrova nádherná zelená 2101 se skifem, za ní bílá 2103 zatím v omšelém stavu a za ní precizní modrá 2106
Skif je opravdu moc pěkný a také mne nachvilku popadla skifo-mánie
.
áááá .... že by to byl jisto jistě Mezibořský 10ha rybníček, foceno na hrázi, ve směru z Horního Meziboří k nám k dílněvaz2101 píše: Jestli poznáš,kde je to foceno![]()
Odpověď správná a zcela vyčerpávajícíVašátor píše:áááá .... že by to byl jisto jistě Mezibořský 10ha rybníček, foceno na hrázi, ve směru z Horního Meziboří k nám k dílněvaz2101 píše: Jestli poznáš,kde je to foceno![]()
, takže ještě před tím, než jsi k nám dorazil
Ano - musí být zapsáno v TP a aby Ti ho zapsali, musíš mít tažné s papírama výrobce kde je i homologace. Bez papírů Ti jej nepřihlásísmajchl píše:Kluci, jak je to s taznym, nemusi bejt zapsany v TP? Jak se toto resi u techto starych taznych pro Lady? Nemusi to mit nejakou homologaci nebo tak neco? taky by se mi hodilo tazny, idealne kdyby bylo odendavaci...
Já myslel, že mají Gaz 66. Představoval jsem si to spíš takhle:Laďuša píše:Hm, máš na mysli něco takovýho?Marťas píše:Crocodile, tak to tahej za Gazem