Hele - Marťas - bacha ... začínáš šlapat po moc tenkým leděMarťas píše:K těm nebezpečným značkám bych přidal ještě B a T![]()

Moderátor: Moderátoři
Hele - Marťas - bacha ... začínáš šlapat po moc tenkým leděMarťas píše:K těm nebezpečným značkám bych přidal ještě B a T![]()
A nebyly ty značky psaný ručně doma? Fungovalo to tak eště v 70. letech, táta řikal, že normálně dostal prázdnou tabulku a číslo si tam musel dodělat sám. Ale teda byl to pionýr, tak nevim, jestli to tak fungovalo i u velkých motorek.jacek píše: ... Jen se nepoužívalo ražení, značky byly jen tištěné, nebo spíš šablonou (?) psané barvou.....
Tak tohle pamatuju ještě já, psal se rok 1992, když jsem na pionýru vlastnoručně industrolkama (pozn. modelářské barvy) maloval číslo. Bílý podklad jsem vzal sprejem. Tabulku jsem již měl, přemalovával jsem jen náchodský okres na trutnovský. Toho pincka mám dodnesLaďuša píše:normálně dostal prázdnou tabulku a číslo si tam musel dodělat sám. Ale teda byl to pionýr, tak nevim, jestli to tak fungovalo i u velkých motorek.