Docela dobrá 21044kadvk píše:P.S. Včerejší úlovek v Tuzexu (kovošrot).

Moderátor: Moderátoři
Docela dobrá 21044kadvk píše:P.S. Včerejší úlovek v Tuzexu (kovošrot).
Ale jo, semtam leze rez ale jinak nevypadá špatně, tož co by člověk chtěl za 10Kč/kgTeepee píše:Docela dobrá 21044ka![]()
závit je stejnýMaysner píše:Olejovy filtr na zigula a felicia maji stejny zavit? Vim ze na zigula jde pouzit ze stare skodovky, jen nevim jestli ma stejnej zavit i felicia. Mam doma zasobu filtru tak nechci kupovat dalsi
Diky. Ve ctvrtek jsem menil olej a uz je tamveliz píše:závit je stejnýMaysner píše:Olejovy filtr na zigula a felicia maji stejny zavit? Vim ze na zigula jde pouzit ze stare skodovky, jen nevim jestli ma stejnej zavit i felicia. Mam doma zasobu filtru tak nechci kupovat dalsi
Záleží na výrobci a pojmenování, ale je to polyuretanový tmel, např. PU50, v kartuši, jak psal Peet. Prodává se klasika černý a taky i šedý a tuším i bílý, je to na lodě, střechy, auta, všecko. Na podlahy a podběhy super.Luděk Ondrůch píše:Dotaz na karosáře: Co za tmel mi doporučíte na tmelení spojů plechů po nabodování? Něco pružného a přelakovatelného.
Jo, třeba na montáž šroubovaných blatníků na škodovky a vymazání spár mezi plechama, i kravsky velkých, je to taky super. Přilne a drží, přitom pruží.dvk píše:Záleží na výrobci a pojmenování, ale je to polyuretanový tmel, např. PU50, v kartuši, jak psal Peet. Prodává se klasika černý a taky i šedý a tuším i bílý, je to na lodě, střechy, auta, všecko. Na podlahy a podběhy super.Luděk Ondrůch píše:Dotaz na karosáře: Co za tmel mi doporučíte na tmelení spojů plechů po nabodování? Něco pružného a přelakovatelného.