třídíte odpad?
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Dostat tak Bursíka a ty jeho kamoše vč. té, co nezná biomasu do ruk ... to by bylo . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Prečítal som nové príspevky a niesom moc nadšený situáciou u vás. U nás zatiaľ funguje všetko tak ako má. Odpad sa triedi, zberný dvor berie zdarma, po celej PD( vrátane dedín( chodieva 2 krát ročne auto zbierať všetky nebezpečné odpady- odovzdáš a podpíšeš a dva krát ročne bývajú pristavované v každej malej lokalite veľkoobjemové kontajnery. A to tak, že sa privezie-naplní-odvezie a to až dovtedy, pokiaľ nevyhodia ľudia všetko.
Tento systém funguje, ľudia sú spokojní a do lesa a na podobné miesta vyhodí odpad snáď už len čistý sedlák, alebo lakomý podnikateľ.Všetky čierne skládky zmizli a nové sa vytvoria len občas , malé a rýchlo aj zvyknú zmiznúť.
V televízii často spomínajú pri reportáži o čiernych skládkach aký sme hlúpy ľudia,keĎ si znečisťujeme prírodu. Mali by sa však najprv zamyslieť nad tým, akých sprostých ľudí máme na ministerstvách a všade na vedúcich pozíciách. A keď tí to nevedia zabezpečiť, ľuďom nezostane nič iné, ako odpad spáliť, alebo vyhodiť kde sa dá.
Tento systém funguje, ľudia sú spokojní a do lesa a na podobné miesta vyhodí odpad snáď už len čistý sedlák, alebo lakomý podnikateľ.Všetky čierne skládky zmizli a nové sa vytvoria len občas , malé a rýchlo aj zvyknú zmiznúť.
V televízii často spomínajú pri reportáži o čiernych skládkach aký sme hlúpy ľudia,keĎ si znečisťujeme prírodu. Mali by sa však najprv zamyslieť nad tým, akých sprostých ľudí máme na ministerstvách a všade na vedúcich pozíciách. A keď tí to nevedia zabezpečiť, ľuďom nezostane nič iné, ako odpad spáliť, alebo vyhodiť kde sa dá.
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
třeba pod stříšku aby na to nepršelo, fujSid píše:ľuďom nezostane nič iné, ako odpad spáliť, alebo vyhodiť kde sa dá
ale na šumavě žijeme i ekologicky
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To třízení je těžká věc, doma v Klatovech máme kontejnery na třízení hned za domem (myšleno normální domovní odpad, pneumatiky nebo lednice musíme vozit do dvora), takže mi nedělá problém vzít petky nebo sklenici od okurek s sebou, když du do města nebo nakupovat a vyhodit cestou. Ale doma v Plzni bydlim úplně v centru a prostě nět vazmažno. Široko daleko si nevybavuju žádnej kontejner na třízení. No holt, když je to historický centrum, tak to na jednu stranu chápu, moc parády to totiž nedělá, na druhou stranu když chtějí, aby jsme třídili, ať nam to ale umožní. Odmítam se tahat s balíkem papíru a nebo flaškama od rumu šalinou kdo ví kam.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Nevím jestli to tu už od někoho zaznělo. Nedávno jsem se v eko-dvoře bavil s místní "obsluhou" a na férovku mi bylo řečeno, že díky rekonstrukci spalovny Brno se veškerý roztříděný odpad z eko-dvorů vozí na jednu velkou hromadu. Při mém údivu a dotazu jestli jako všechno na jednu hromadu, mi bylo odpovězeno, Ano - vše na jednu hromadu. Spalovna se bude rekonstruovat nějaký ten pátek, měsíc ... rok ... a nikoho ani nenapadne, dělat hromad víc, podle roztříděného odpadu.... By mě zajímalo, v kolika městech ČR je situace stejná ...
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
- Křečík Barbuška
Re: třídíte odpad?
Zaregistroval jsem, že nejlepší ministr finací východu / světa / vesmíru / vesmírů ve vesmírech / nadvesmírech ... přišel s myšlenkou na 100% nárůst poplatků za odpad. Končím s jakýmkoliv tříděním, budou mít to co chtějí, nazdar.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- MartasBrno
Pro pána krále. Co se to děje? Mám tady od nás samé negativní zážitky ze sběrného dvora. berou jeden kus čehokoli na rok a osobu. A berou si jména a adresy, nejradši by si ke každému kusu odpadu dali ofocenou občanku. Je ot naprosto neadekvátní a šílené.
někdo na odpadech hrabe a optimalizuje si byznis bez ohledu na potřeby občana. Hnůj to je.
někdo na odpadech hrabe a optimalizuje si byznis bez ohledu na potřeby občana. Hnůj to je.
To je nieako málo. U nás berú tonu čohokoľvek na rodinu.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Jeden z mých bratrů skautů pracuje jako "montér-hodinář) u ČEZ a má na starosti Chrudim a okolí mí říkal, že veškerý tříděný odpad z té oblasti končí (netříděně) na skládcce v Nasavrkách. Takže co?
Až to bude fungovat jak má - budu třídit jak se má. Přesněji řečeno už třídím na spalitelný (papír -> kotel), biologický (slupky -> hnůj), plasty (pytel následně kontejner) a ostatní (popelnice). L.
Až to bude fungovat jak má - budu třídit jak se má. Přesněji řečeno už třídím na spalitelný (papír -> kotel), biologický (slupky -> hnůj), plasty (pytel následně kontejner) a ostatní (popelnice). L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
třídil jsem obdobně jako Luděkjen s tím že papír jde do kontejnerů na papír sklo do skla, plasty PET do plastů. kovy dávám bokem slupky a bioodpad jde na kompost a defakto to co zbude v popelnici je mizivé množství. A třídit budu i nadále.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006