To sa nedá takto brát.Na vela aut sa prodavajů šmejdy.Je jedno, zda na Opel nebo na Ladu,či maserati, pokud to robi stejná (šmejdská)fabrika.rudo. píše:No jedno viem isto, že na toto auto sa predáva veľa súčiastok- šmejdov

Moderátor: Moderátoři
To sa nedá takto brát.Na vela aut sa prodavajů šmejdy.Je jedno, zda na Opel nebo na Ladu,či maserati, pokud to robi stejná (šmejdská)fabrika.rudo. píše:No jedno viem isto, že na toto auto sa predáva veľa súčiastok- šmejdov
Súhlasím s Tebou. Než jsem našel svoj oblúbený servis na Ladu, tak jsem zažil taky řeči typu- nojo to je ruská, tomu nerozumíme, to jste si měl kupit radši felicii a byl byste na tom lepe a podobné kydy.rudo. píše:Plavec, to mi je jasné, len chudák majiteľ auta, vystavený tomu všetkému napospas a na zmilovanie servisov. Samozrejme potom po oprave v servise je všetko najlepšie hodiť na Rusov, ak sa nezdarená oprava vykonala na RU aute. A ak na inej značke, tak potom je najlepšie tvrdiť, že nové je nové a tak podobne. Ľutujem ľudí, ktorí sa tomuto nemôžu brániť a peňazí na zvyš nemajú.
Ano, FENOX přece vyrábí i pro VW Group a jiné, ne?plavec píše:To sa nedá takto brát.Na vela aut sa prodavajů šmejdy.Je jedno, zda na Opel nebo na Ladu,či maserati, pokud to robi stejná (šmejdská)fabrika.rudo. píše:No jedno viem isto, že na toto auto sa predáva veľa súčiastok- šmejdov
V mém servise Lady vždy velebili. Nezažil jsem, že by proti nim bylo použito křivého slova. Jen, když jsem teď přijel se 112, tak si mechanik povzdechnul, že kolem motoru není tolik místa jako dřív.plavec píše:Súhlasím s Tebou. Než jsem našel svoj oblúbený servis na Ladu, tak jsem zažil taky řeči typu- nojo to je ruská, tomu nerozumíme, to jste si měl kupit radši felicii a byl byste na tom lepe a podobné kydy.
Mám najeto 65 tisíc a přední náprava je zatím bez vůlí.Na dálnici je spíš problém s vůlema na přední nápravě - při zadupnutí ve stotřiceti je problém udržet stopu. Předpokládám, že je to problém všech Lad .