Pražská setkání
Moderátor: Moderátoři
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Pšendo, někdy nám napiš rozpis, kdy Ty v té práci NEJSI, mám pocit, že tam trávíš 6,5 dne v týdnu, 364,5 dne v roce, 23 a 3/4 hodiny denně.

Další prosba stejného rázu jako ta předchozí!!! Kdo všechno máte čas v ÚTERÝ 6. 5.??
To je den, kdy mám volno a druhý den jdu na odpolední, takže by to bylo ideální a pokud nikdo další nemá turnusy, nebo nějaké zařizování, tak by neměl být problém to o jeden den popostrčit...
Ale záleží na vás všech, aby byla co nejvyšší účast. Pokud by byla i v úterý, neměl bych takové špatné svědomí, že se s tím kvůli mně hnulo. Jinak ať se s tím nehýbe.
Prosím zase jako obvykle všechny možné účastníky aby se ozvali, ano, nebo ne. Pokud se to také nehodí, dáte si to toho sedmého, ale na 99% nepřijdu, na to 1% přijdu, ale od 20 hod. výše...

Další prosba stejného rázu jako ta předchozí!!! Kdo všechno máte čas v ÚTERÝ 6. 5.??
To je den, kdy mám volno a druhý den jdu na odpolední, takže by to bylo ideální a pokud nikdo další nemá turnusy, nebo nějaké zařizování, tak by neměl být problém to o jeden den popostrčit...

Prosím zase jako obvykle všechny možné účastníky aby se ozvali, ano, nebo ne. Pokud se to také nehodí, dáte si to toho sedmého, ale na 99% nepřijdu, na to 1% přijdu, ale od 20 hod. výše...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, vidím, že pro úerý se moc hlasů nenašlo, takže to nechte na tu středu, pozdravujte ode mne klub a Ladaklub, tentokrát budu chybět. Končím pár minut po osmé...
Na schůzi jsem do půl hodiny, ale jestli má cenu jezdit tam unavený a orvaný z práce.
Navíc v půl 9 tam už asi zase bude jen polovina osazenstva...
Takže doufám, že se nám podaří dohodnout ještě třeba nějakou jednu předsrazovou schůzi, jak naznačoval Radek.
Na schůzi jsem do půl hodiny, ale jestli má cenu jezdit tam unavený a orvaný z práce.

Takže doufám, že se nám podaří dohodnout ještě třeba nějakou jednu předsrazovou schůzi, jak naznačoval Radek.

Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Takže potvrzuji, že to skutečně bude bez mojí účasti. Byl jsem přesvědčený, že končím krátce po osmé, ale když jsem si to zkontroloval, zjistil jsem, že je to pár minut před devátou. 
To už nemá smysl jezdit, takže si to užijte a přemýšlejte ještě o nějakém předsrazovém setkání, jaké jsme každý rok pokaždé uskutečňovali. Na tom bych už zaručeně nechyběl.

To už nemá smysl jezdit, takže si to užijte a přemýšlejte ještě o nějakém předsrazovém setkání, jaké jsme každý rok pokaždé uskutečňovali. Na tom bych už zaručeně nechyběl.

Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, klasicky první středu, tedy 4. června, od 17 hodin, divadelní klub!
A já mám vólno, vólno, takže se dostavím taky! Sice na chvíli, protože musím potom brzy zalehnout, ale i to se počítá!

A já mám vólno, vólno, takže se dostavím taky! Sice na chvíli, protože musím potom brzy zalehnout, ale i to se počítá!

Naposledy upravil(a) Honza 21061 dne ned čer 01, 2008 23:27, celkem upraveno 1 x.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
btw středa je 4.Honza 21061 píše:středu, tedy 3. června

Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno