Beruška
Moderátor: Moderátoři
No samozřejmě bych počkal na nějakou garnačku.... Zřejmě to budou řešit výměnou, tak podle mě není co ztratit, třeba ta nová neprdne, problém u 2111 je taky v tom, že je mezi těma šroubama nádržka moc napnutá a prdne v tom čudlíku. Já tam mám novou, nevim jak dlouho, ale zatim drží, plus sem dostal náhradní, kterou opravil Skalouš - je zesílená v tom čudlíku pomocí šroubu a podložek a řádně omatlaná silikonem, aby to těsnilo, viz foto 

21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
ja nadržku v miste praskliny roztavil pomoci maleho horaku a z tavne pistole jsem tam vytlacil kus lepidla,, slilo se to v jedinou hmotu a drželo to, ale nikdy jsem ji tam už pomocí toho druhého šroubu neuchytil. preventivne.
to lepidlo z tavne pistole ma vyhodu že je dost mekke a ani pri mrazech nezkrehne a nelame se .
Jinak lepeni polyethylenu a polypropylenu je samo o sobe dost věda, chemopren sice prilne a ale moc prilnavost je stejne jen docasna ...sice to neni namahane ale na dlouho to neni.
to lepidlo z tavne pistole ma vyhodu že je dost mekke a ani pri mrazech nezkrehne a nelame se .
Jinak lepeni polyethylenu a polypropylenu je samo o sobe dost věda, chemopren sice prilne a ale moc prilnavost je stejne jen docasna ...sice to neni namahane ale na dlouho to neni.
můj výtvor je tady: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=84616#84616
Dejte pod ty šrouby gumový kroužek, ať to nepracuje s kastlí.
Dejte pod ty šrouby gumový kroužek, ať to nepracuje s kastlí.
Fabia 3, 02/2018 1.0 MPI 55 kW Ambition Plus
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Min. pondělí jsem byl na garančce na 60000km. Chtěl jsem nechyt vyměnit kotouče i s destičkama, nejsou sice sjeté ani z 50%, ale při delším brždění to dost hučí a kope. Brzdí to dobře.
No, pan Nedbal měl kotouče pro 14" kola, u mě jsou ale 13" a musely by se měnit i třmeny ... tož se koutouče opět stočily a jede se dál. Ještě mě napadlo koupit jiný destičky - ne tak tvrdý, brousí kotouč ...
Co jsem přezul na liťáky, chová se to líp, asi se to dost hřálo.
Jinak vše ok, řj nehlásila žádnou chybu.
No, pan Nedbal měl kotouče pro 14" kola, u mě jsou ale 13" a musely by se měnit i třmeny ... tož se koutouče opět stočily a jede se dál. Ještě mě napadlo koupit jiný destičky - ne tak tvrdý, brousí kotouč ...
Co jsem přezul na liťáky, chová se to líp, asi se to dost hřálo.
Jinak vše ok, řj nehlásila žádnou chybu.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Je rozbitá...dmatej píše: řj nehlásila žádnou chybu.

Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever

Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

nestraš, přeci není beruška jako hradní střela.Laďuša píše:Je rozbitá...dmatej píše: řj nehlásila žádnou chybu.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch

- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
No, studenej motor pěkně klepe, uvidíme, co mi kdo řekne na srazu. Klepe to jen na volnoběh ... teda snad. Spotřeba normální, výkon ... no, od nízkejch otáček mi přijde, že se tomu moc nechce ... ale do kopce to čtyřka bere bez problémů.
Asi ještě zkusím zavolat panu Nedbalovi a na srazu to skouknem ... klepe to jako ventily, nebo jako když mám na 2101 děravý těsnění mezi sběrným potrubím a prvním dílem vejfuku ...
Asi ještě zkusím zavolat panu Nedbalovi a na srazu to skouknem ... klepe to jako ventily, nebo jako když mám na 2101 děravý těsnění mezi sběrným potrubím a prvním dílem vejfuku ...
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
To je něco jako u mě.Teďka jsem jezdil třebas s plynem na podlaze a než se to rozjelo na 130 to byla doba.V nízkých otáčkách nemá moc cenu jezdit. Asi zase vypnu a zapnu baterii a třeba to zas pojede líp.Někdy na to má vliv snad i počasidmatej píše:no, od nízkejch otáček mi přijde, že se tomu moc nechce ... ale do kopce to čtyřka bere bez problémů

Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m

- Křečík Barbuška