Edit: tak jsem jen nakoukl na konfigurátor škodovky a krátká fóbyje začíná na 238 a dlouhá na 268.
A pro zajímavost jsem ještě nakoukl na motorizace a tam je to úplná hrůza ... , takže ... ?
Moderátor: Moderátoři
huh, kolik by to melo stat, aby to bylo levne?Mičun píše:Co řikáte cenám, za které se prodávají??? Cross 260, Granta 250...
To mi nepřijde z kategorie levných vozů...
Co sme se o Kaline 2 zatim dozvedeli?Mičun píše:Podle toho, co jsme se dozvěděli, to ale normální auta zatím nejsou... Proto mě to překvapuje...
Jasny, ja to vidim podobne. Kritika je urcite nutna o tom zadnaMičun píše:Například sem tady někde vyčetl něco o vytlučeném uložení přední nápravy u Vest. Sou tady fotky pohnilé Granty. A video Kaliny s rezaticí pod prasklým lakem.
Aby sis nemyslel, že ta auta nenávidím, právě naopak. Tady u nás je dokonce hájím. Jen mi vadí pár těhle detailů...
Máš-li to cestou, zastav se ať je jasno, kde je pravda a ne jen polemikyLuděk Musil píše:No ... můžu se tam (u Remoraida ve Vyškově) dnes zastavit. L.
Mám to cca (přesně) 214 metrů. L.valda1971 píše:Máš-li to cestou, zastav se ať je jasno, kde je pravda a ne jen polemikyLuděk Musil píše:No ... můžu se tam (u Remoraida ve Vyškově) dnes zastavit. L.