Moderátor: Moderátoři
mám jednu OT poznámku. Nevím, jak brzdila ta Tvoje, ale u naší si velmi dobře vzpomínám na asi 25 metrů dlouhou, sytě černé brzdné stopy, po intenzivním brždění na hraně adheze, přičemž celý běhoun pneumatik byl po celém obvodu poněkud lepkavě roztavený a od kol se kolem auta šířil značný dým. Zánovní Micheliny se snažily, seč mohly a statečně vydržely ještě dalších 50.000 km. Auto je bez ABS a se základními 13" brzdami. Jo a tohle se stalo v ulicích města Pelhřimova.Teepee píše:... ale stejně to brzdí asi jako Sierra, tzn. na asfaltu bloknout kola nejde, nebo jsem moc cíťa a málo na to šlapu.
ja sem to pochopil tak, ze ted to chce teepee mechanicky rozchodit dostatecne na to, aby to udelalo technickou. Az pak bude resit designerske vejsplechtyJelen píše:Tadytu korozi: http://lada1600.rajce.idnes.cz/Skoda_11 ... 161016.jpg jsi měl očistit a ošetřit před instalací válců, teď se ti to bude blbě dělat, navíc když se na to vykašleš, tak to brzy prorezaví.
Prioritou je uvést auto do funkčního stavu, renovace a detaily nechávám zatím stranou, není to Bílý LADA.Jelen píše:Tadytu korozi: http://lada1600.rajce.idnes.cz/Skoda_11 ... 161016.jpg jsi měl očistit a ošetřit před instalací válců, teď se ti to bude blbě dělat, navíc když se na to vykašleš, tak to brzy prorezaví.
Není festovně umytý, je jen otřený mokrým hadrem, Milůna style. Teď už je venku pěkně a včera jsem zprovoznil vodovod na dvorek, tak je ve hře pořádnej šampón, Tempo pasta (kamarád přislíbil půjčit leštičku) a navrch klidně nějaký ten TurtleWax. Ale dědovi se to nikdy nelesklo jak šlak.MartasBrno píše:Teepee, to auto je teď jenom festovně umytý? Vypadá to dobře, na to jak to vypadalo na začátku. I jak to má obě zadní lampy a umytý kola, tak už je to auto. Myslím, že s tímhle přístupem celkově nebude STK problém. Přinejhorším na měsíc. Žádné díry, žádné laty, žádné svinstvo... Houká a dobře svítí?
Mám pro tebe jednu relativně pěknou parabolu. Jak ji k tobě dostat?
Ukážu Ti eMBčko, když mě necháš nahlédnout do tajů Tvé práce, abych měl matroš do bakalářkyJelen píše:Já byl taky tak rozdovaděnej, že jsem ani na letiště o víkendu nejel. Snad za dva týdny. Každopádně se někdy zas na MBčko přijedu podívat.
Romane díky! Že je to běžná závada jsem už slyšel, zde se to potvrzuje, nikdo z lidí kdo na té sedačce kdy seděl nemá odhadem přes 75kg.Roman píše:Je to bezna skodovacka "zavada". Riesili sme to tak, ze kozenku smerom k sedadlu sme obalili mokrou handrou (snazili sme sa kozenku vytlacit, co najdalej od zvaru a varilo sa to elektrikou. Druha moznost je rozparat spodny spoj, ale potom sa treba pohrat so zasitim....(skryty sev)