Bechyně jaro 2006

Jarní sraz v Bechyni 20.5. 2006

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Hurikán píše:To Ctirad: fotky bohužel nemám. Když courám po štatlu ve kšeftech, tak sebou foťák obvykle nenosím.
To je chyba.Já foťák nosím skoro pořád.A někdy se to i vyplatí.
Naposledy upravil(a) Ctirad Vyskočil dne sob led 14, 2006 01:14, celkem upraveno 1 x.
Ctirad
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Hurikán píše:
Začíná se to tady nějak zvrhávat. Ctirade, nemáš strach? :D
Taky na to koukám.No při nejhorším začnu rozhazovat rukama. :twisted: :lol: :wink:
Ctirad
Chettak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chettak »

Ctirad Vyskočil píše:To Chettak
Já bych se tak neradoval.Dcera se na to tvářila všelijak.Asi má něco za lubem.Aby jsme pak nevalili bulvy,co si na nás vymyslí. :shock: :? :Hangman:
Ja si budu muset jeste s Myskou promluvit:) A byla prekvapena, nebo rozcarovana?? No, jestli ma neco za lubem..tak to jsem zvedavej co... Jen aby to nebyl 15-ti patrovej svatebni dort:)
No, ale ta svatba taky zalezi jeste na Tomasovi a Ivance...

Chettak :munky2:
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Chettak píše:
Ja si budu muset jeste s Myskou promluvit:) A byla prekvapena, nebo rozcarovana??

No,to je to,co jsi asi měl udělat jako první a díky tomu je rozčarovaná.
Takže nezbývá nic jiného,než tuto akci odpískat.Případně z toho jen vynechat Myšku.
Bude vám vděčná za pochopení.
Díky Ctirad.
Ctirad
Standa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Standa »

Jsem pro všema deseti.Nic porti Chechtaku ale todle byl hodně telecí nápad.Takový kratochvíl jsme dělali ve školce.Takže mokrej hadr na palici a přemejšlej dál.

Stenly
capodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capodrak »

Standa píše:Jsem pro všema deseti.Nic porti Chechtaku ale todle byl hodně telecí nápad.Takový kratochvíl jsme dělali ve školce.Takže mokrej hadr na palici a přemejšlej dál.

Stenly
Amen Chetáku tohle je fakt přitažený za vlasi :wink:
Chettak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chettak »

Standa píše:Jsem pro všema deseti.Nic porti Chechtaku ale todle byl hodně telecí nápad.Takový kratochvíl jsme dělali ve školce.Takže mokrej hadr na palici a přemejšlej dál.

Stenly
ten teleci napad byl ale tvuj!! Ja ho jen rozvinul...

SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
Chettak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chettak »

capodrak píše:

Stenly
vis co..mela to bejt recese... nic vic!

Chettak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chettak »

Ctirad Vyskočil píše:
Chettak píše:
Ja si budu muset jeste s Myskou promluvit:) A byla prekvapena, nebo rozcarovana??

No,to je to,co jsi asi měl udělat jako první a díky tomu je rozčarovaná.
Takže nezbývá nic jiného,než tuto akci odpískat.Případně z toho jen vynechat Myšku.
Bude vám vděčná za pochopení.
Díky Ctirad.
Tusil jsem to.. proto jsem si s ni o tom chtel promluvit v klidu..az budu doma o vejkendu a budu mit cas psat dlouhosahly mejly..coz jsem bohuzel nestihnul..a ted uz to je jedno..
OMLOUVAM SE VSEM ZA MY TELECI NAPADY!

capodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capodrak »

Chettak píše:
capodrak píše:

Stenly
vis co..mela to bejt recese... nic vic!

Ale když chceš zapojit někoho do recese tak bys ho měl prněvě informovat to je jako bych si usmislel že ti uříznu strchu u auta a udělal to a pak ti otom řekl dodatečně :wink:
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

O.K. chlapci.
Necháme to bejt,ať tu nejsou zbytečný dohady kvůli prkotině.
Myslím,že jsme tak trochu přispěli každej svojí troškou do mlejna,takže nemá cenu se tu napadat.Vyskytl se nápad a Chettak ho jen rozvinul,takže na něj nebudem sypat popel.Svoje chyby nesu i já a tím bych to rád uzavřel.
Amen. :wink:
Ctirad
Chettak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chettak »

Ctirad Vyskočil píše:O.K. chlapci.
Necháme to bejt,ať tu nejsou zbytečný dohady kvůli prkotině.
Myslím,že jsme tak trochu přispěli každej svojí troškou do mlejna,takže nemá cenu se tu napadat.Vyskytl se nápad a Chettak ho jen rozvinul,takže na něj nebudem sypat popel.Svoje chyby nesu i já a tím bych to rád uzavřel.
Amen. :wink:
Smitec, hotovo.. zenit se nebudu!! :lol: No jo.. jenze ta recese jeste nebyla dohodnuta.. zatim se tady o ni mluvilo v tom smyslu, ze by se mohlo... byla to otevrena debata.
A popel na hlavu mi taky nesypte, protoze tam uz mam vapno z mejch minulejch telecich napadu :lol:
A timto povazuji ctyri svatby a jeden pohreb za ukoncene:)
Tomáš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš »

žádný takový ..nic se uzavírat nebude Chettaku o babu se musíš poprat..jinak to není vono...a stůj si za svým i kdyby si s tebe dělali všici prdel...nakop jim zadek a hotovo :lol: :lol: :lol: :lol:
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Ctirad Vyskočil píše:
Jarda píše: ale na druhou stranu, když se najde šikula, který zorganizuje třeba slalom (a ani nepožaduje náhradu za rozbitý inventář), je to prima.
Já bych si tak jistej nebyl... :twisted: :wink:
No já mu zboural půlku garáže a předvolání k soudu jsem zatím neobdržel. :) Takže věřím ve velkorysost.
Chettak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chettak »

Jarda píše:
Ctirad Vyskočil píše:
Jarda píše: ale na druhou stranu, když se najde šikula, který zorganizuje třeba slalom (a ani nepožaduje náhradu za rozbitý inventář), je to prima.
Já bych si tak jistej nebyl... :twisted: :wink:
No já mu zboural půlku garáže a předvolání k soudu jsem zatím neobdržel. :) Takže věřím ve velkorysost.
Vazeny pane Jardo
z rozhodnuti Nejvyssiho soudu nasi Zemekoule:

Ve dnech mezi sobotou a lednem jste bez ciziho zavineni a vedome poskodil garazovaci prostory (nerezervovany vseobecny placek ohraniceny PET lahvemi) jistemu pikolikovi, jenz na vas uvalil zalobu.
Timto s Vami zahajujeme soudni rizeni o nahradu skody ve vysi 0,10 Kč.
Prvni jednani bude zahajeno dne 31.2.2083 o pulnoci v 09.30 hodin rano v mistni budove Soudu hlavniho mesta Njů Yorq.
Dostavte se tedy prosim vcas a s obcanskym, ridicskym a pilotnim prukazem. Veskere dokumenty predate na vratnici pani slecne uklizecce Smetakove.
Pokud se nedostavite (za omluvu povazujeme pouze nemoc, umrti v rodine vlastni/cizi, ze ridic tramvaje pichnul, nebo mu spadly "klacky"), muzete byt obvinen z mareni soudniho vykonu, tudiz na Vas bude uvalen zapykac a budete zapykan. :lol:

Podepsan:
Vrchni soudce dr. mgr. csc, fň,
Judge :rr:

Zamčeno

Zpět na „Bechyně 7 (1. Mezinárodní sraz)“