To je chyba.Já foťák nosím skoro pořád.A někdy se to i vyplatí.Hurikán píše:To Ctirad: fotky bohužel nemám. Když courám po štatlu ve kšeftech, tak sebou foťák obvykle nenosím.
Bechyně jaro 2006
Moderátor: Moderátoři
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Ctirad Vyskočil dne sob led 14, 2006 01:14, celkem upraveno 1 x.
Ctirad
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Ja si budu muset jeste s Myskou promluvit:) A byla prekvapena, nebo rozcarovana?? No, jestli ma neco za lubem..tak to jsem zvedavej co... Jen aby to nebyl 15-ti patrovej svatebni dort:)Ctirad Vyskočil píše:To Chettak
Já bych se tak neradoval.Dcera se na to tvářila všelijak.Asi má něco za lubem.Aby jsme pak nevalili bulvy,co si na nás vymyslí.
No, ale ta svatba taky zalezi jeste na Tomasovi a Ivance...
Chettak
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
No,to je to,co jsi asi měl udělat jako první a díky tomu je rozčarovaná.Chettak píše:
Ja si budu muset jeste s Myskou promluvit:) A byla prekvapena, nebo rozcarovana??
Chettak
Takže nezbývá nic jiného,než tuto akci odpískat.Případně z toho jen vynechat Myšku.
Bude vám vděčná za pochopení.
Díky Ctirad.
Ctirad
ten teleci napad byl ale tvuj!! Ja ho jen rozvinul...Standa píše:Jsem pro všema deseti.Nic porti Chechtaku ale todle byl hodně telecí nápad.Takový kratochvíl jsme dělali ve školce.Takže mokrej hadr na palici a přemejšlej dál.
Stenly
Chettak
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
vis co..mela to bejt recese... nic vic!capodrak píše:Amen Chetáku tohle je fakt přitažený za vlasiStanda píše:Jsem pro všema deseti.Nic porti Chechtaku ale todle byl hodně telecí nápad.Takový kratochvíl jsme dělali ve školce.Takže mokrej hadr na palici a přemejšlej dál.
Stenly
Chettak
Tusil jsem to.. proto jsem si s ni o tom chtel promluvit v klidu..az budu doma o vejkendu a budu mit cas psat dlouhosahly mejly..coz jsem bohuzel nestihnul..a ted uz to je jedno..Ctirad Vyskočil píše:No,to je to,co jsi asi měl udělat jako první a díky tomu je rozčarovaná.Chettak píše:
Ja si budu muset jeste s Myskou promluvit:) A byla prekvapena, nebo rozcarovana??
Chettak
Takže nezbývá nic jiného,než tuto akci odpískat.Případně z toho jen vynechat Myšku.
Bude vám vděčná za pochopení.
Díky Ctirad.
OMLOUVAM SE VSEM ZA MY TELECI NAPADY!
Chettak
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale když chceš zapojit někoho do recese tak bys ho měl prněvě informovat to je jako bych si usmislel že ti uříznu strchu u auta a udělal to a pak ti otom řekl dodatečněChettak píše:vis co..mela to bejt recese... nic vic!capodrak píše:Amen Chetáku tohle je fakt přitažený za vlasiStanda píše:Jsem pro všema deseti.Nic porti Chechtaku ale todle byl hodně telecí nápad.Takový kratochvíl jsme dělali ve školce.Takže mokrej hadr na palici a přemejšlej dál.
Stenly
Chettak
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
O.K. chlapci.
Necháme to bejt,ať tu nejsou zbytečný dohady kvůli prkotině.
Myslím,že jsme tak trochu přispěli každej svojí troškou do mlejna,takže nemá cenu se tu napadat.Vyskytl se nápad a Chettak ho jen rozvinul,takže na něj nebudem sypat popel.Svoje chyby nesu i já a tím bych to rád uzavřel.
Amen.
Myslím,že jsme tak trochu přispěli každej svojí troškou do mlejna,takže nemá cenu se tu napadat.Vyskytl se nápad a Chettak ho jen rozvinul,takže na něj nebudem sypat popel.Svoje chyby nesu i já a tím bych to rád uzavřel.
Amen.
Ctirad
Smitec, hotovo.. zenit se nebudu!! No jo.. jenze ta recese jeste nebyla dohodnuta.. zatim se tady o ni mluvilo v tom smyslu, ze by se mohlo... byla to otevrena debata.Ctirad Vyskočil píše:O.K. chlapci.
Amen.
A popel na hlavu mi taky nesypte, protoze tam uz mam vapno z mejch minulejch telecich napadu
A timto povazuji ctyri svatby a jeden pohreb za ukoncene:)
Chettak
No já mu zboural půlku garáže a předvolání k soudu jsem zatím neobdržel. Takže věřím ve velkorysost.Ctirad Vyskočil píše:Já bych si tak jistej nebyl...Jarda píše: ale na druhou stranu, když se najde šikula, který zorganizuje třeba slalom (a ani nepožaduje náhradu za rozbitý inventář), je to prima.
Vazeny pane JardoJarda píše:No já mu zboural půlku garáže a předvolání k soudu jsem zatím neobdržel. Takže věřím ve velkorysost.Ctirad Vyskočil píše:Já bych si tak jistej nebyl...Jarda píše: ale na druhou stranu, když se najde šikula, který zorganizuje třeba slalom (a ani nepožaduje náhradu za rozbitý inventář), je to prima.
z rozhodnuti Nejvyssiho soudu nasi Zemekoule:
Ve dnech mezi sobotou a lednem jste bez ciziho zavineni a vedome poskodil garazovaci prostory (nerezervovany vseobecny placek ohraniceny PET lahvemi) jistemu pikolikovi, jenz na vas uvalil zalobu.
Timto s Vami zahajujeme soudni rizeni o nahradu skody ve vysi 0,10 Kč.
Prvni jednani bude zahajeno dne 31.2.2083 o pulnoci v 09.30 hodin rano v mistni budove Soudu hlavniho mesta Njů Yorq.
Dostavte se tedy prosim vcas a s obcanskym, ridicskym a pilotnim prukazem. Veskere dokumenty predate na vratnici pani slecne uklizecce Smetakove.
Pokud se nedostavite (za omluvu povazujeme pouze nemoc, umrti v rodine vlastni/cizi, ze ridic tramvaje pichnul, nebo mu spadly "klacky"), muzete byt obvinen z mareni soudniho vykonu, tudiz na Vas bude uvalen zapykac a budete zapykan.
Podepsan:
Vrchni soudce dr. mgr. csc, fň,
Judge
Chettak