Ponor ho do teplej vodyplavec píše:ale to zas neuvidím jestli nebude utíkat za tepla.

Moderátor: Moderátoři
Taky mě to napadlo, jenže v potoce nám teče jen studenáCory píše:Ponor ho do teplej vodyplavec píše:ale to zas neuvidím jestli nebude utíkat za tepla.
V horkých letních dnech určitě ne - zapojíš-li radiátor opačně, stane se z něj chladiátor. Obdobně: když zapojíš obráceně kontakty na mikrovlnné troubě - uděláš z ní mikrovlnnou chladničkuplavec píše:Nevadilo by kdyby byl radiátor zapojen opačně?
Luďku!!! asi si udělám v krabici přepínání směru toku kapaliny a budu mít i klimatizaci!!!Luděk Musil píše:V horkých letních dnech určitě ne - zapojíš-li radiátor opačně, stane se z něj chladiátor. Obdobně: když zapojíš obráceně kontakty na mikrovlnné troubě - uděláš z ní mikrovlnnou chladničkuplavec píše:Nevadilo by kdyby byl radiátor zapojen opačně?![]()
. L.
PS: z toho bude bludiště, ale nedalo mi to![]()
[ Komentář přidal: zelvotron: st září 22, 2010 10:19 ]
Spíš abys nemusel pak koupit Plavcovi novou mikrovlnku
No prolezl jsem několik desítek a zjistil že to má každej zapojený jinak. Takže jsem z toho magor. Nicméně to teď topí solidně.MartasBrno píše:Plavec, jak jsi nakonec dopadl?
Zajímavé to počtení. Třeba toto: Žárovky nevyzařují světlo, ale zato pohlcují tmu. Inu autor má pravdu.Chester píše:to mi připomělo http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Pohlcovač_tmy
Ty nečteš pozorně ani ty hodnotnější z článků na Novinkach?Koko Loko píše:Plechovky na pivo jsou z alumínia
Dnešní plechovky vyráběné z pocínovaného ocelového plechu váží jen 13,4 gramů.