Ozon
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
Nechci ti do toho kecat, karburátorům moc nerozumím, ale když jsem měl pokažený ten šroubek co v něm lítá ta kulička (součást akcelerační pumpičky), tak se s tím jezdilo dost blbě, zejména při rozjezdech, takže mám dojem, že vyřazení pumpičky bude mít značně neblahý vliv na chod motoru, ale je to jen můj dojem, zkus to, třeba se dostaneš k vysněnému cíli.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Stanley__001x
Ja taky newim ja přeně je tam ta pumpička, ale jak si matně vzpomínám tak je tam na táhle od plynu- spíš od osičky co prochází karburátorem a ovládá klapku z druhý strany tokový volaký exentr a na něj je uchycená ta pumpička ve který je nějaká membránka (asi) a při pomalém sešlápnutí plynu ten exentr nevyhodí táhlo od tý pumpičky na horu a nevstříkne do komory benzin, takže je buď zatuhlí to táhlo na tom exetnru, nebo je nějak pofachaná ta pumpička, která by měla jít nějak rozebrat a vyměnit nějakou tu mebr. Na trisky bych ale moc nehrabal, protože s tim musič změnit i hladinu v plovákovce a předstih a jebání na tejden Neručim za to moc si toho nepamatuju ( pracoval jsem jemně v náladě )
1 x 2104 rv 86
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
No, sice to bude jezdit jako mrtvý osel, ale možná se skutečně spotřeba o nějaký ten mikrolitr na milion kilometrů sníží.
Pravda, ti konstruktéři karburátorů byli zjevně idioti, kteří svojí práci vůbec nerozuměli, vlastně ani nechápali, co dělají. Prostě tam jen najebali hafo hejblat a pořádnou rouru na chrstání benálu po litrech.
"zaslepím akcelerační pumpičku" Doporučuji udělat to způsobem, aby se to dalo zas vrátit do původního stavu.
Pravda, ti konstruktéři karburátorů byli zjevně idioti, kteří svojí práci vůbec nerozuměli, vlastně ani nechápali, co dělají. Prostě tam jen najebali hafo hejblat a pořádnou rouru na chrstání benálu po litrech.
"zaslepím akcelerační pumpičku" Doporučuji udělat to způsobem, aby se to dalo zas vrátit do původního stavu.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
pokud si vzpominam tak uz to tu nekdo chtel delat a bylo mu vysvetleno ze je to blbost
nechapu co furt resis. spis si to cely poradne serid
nechapu co furt resis. spis si to cely poradne serid
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
- Křečík Barbuška
- Křečík Barbuška
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No reakce jsou sice podivne,lec mel jsem moznost se zaslepenou pumpičkou jezdit a auto žralo radikálně méně,jenže...při rozjezdu značně škubalo:( tak jsem to dal do servisu na komplet seřízení a zjistili že je zaslepená.respektive totálně zarostlá tak tam dali jinou /40ku/ od te doby to tak neškube,ale chlastá jako žigul:¨)
- Křečík Barbuška
Právě proto se to jmenuje akcelerační pumpička, vyrovnává přechodné stavy a činí tak rozjezdy plynulými, mmj. myslíš, že cukání apod. tvému motoru prospějí?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Seřídit se to určitě dá když to neumíš tak to rozladíš ještě víc.Co takhle Trnava je za chvilku a tam e ti na to jistě někdo podívá.Wejra píše:souhlas tak jinak poradite mi jak seřídit dávkování? prosotže jsem měl sundaný sán a i při sebe citlivějším přidání to tam prostě leje,pokud by mi někdo ukázal na fotce ozonu jak se to dá seřídit(pokud se to dá seřídit:)