Podzimní sraz Jedovnice 2009
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak to abych nebyl po větru....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
OT: radek mb, proč silný slovo? Jednou je to lehká droga a požívat jí znamená fetovat. Vím, že semnou nesouhlasíš, každej, kdo to bere si to chce trochu zlehčit a každej, kdo to nebere v tom vidí zas jen to nejhorší. Samozřejmě jsem si to taky párkrát vyzkoušel, ale nic mi to neřeklo. Mám na to celkem vyhraněnej názor.
Beru to tak, že na srazu bude s největší pravděpodobností - jako to bylo na jarním, zakázáno řízení pod vlivem alkoholu, či omamných látek (čímž marihuana samozřejmě je), tak mě to zarazilo z tohodle hlediska.
Beru to tak, že na srazu bude s největší pravděpodobností - jako to bylo na jarním, zakázáno řízení pod vlivem alkoholu, či omamných látek (čímž marihuana samozřejmě je), tak mě to zarazilo z tohodle hlediska.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Do jaký kategorie spadá Alpa?
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
ČistidlaNulašestka píše:MazadlaLaďuša píše:Do jaký kategorie spadá Alpa?
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Děte už mi s tim oslepováním někam, víte snad o ňákým prřípadu, kdy by došlo i jenom ke zhoršení zraku?
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Ano,to bez diskuseJelen píše: zakázáno řízení pod vlivem alkoholu, či omamných látek (čímž marihuana samozřejmě je),
ano,nesouhlasim.Kdo fetuje=feťák.Já se za feťáka nepovažuju,když si zahulim třikrát do roka.Pro mě feťák ten,kdo do sebe cpe nějaký papírky,perník,koks atd atd=smažka.Jelen píše:že semnou nesouhlasíš, každej, kdo to bere si to chce trochu zlehčit a každej, kdo to nebere v tom vidí zas jen to nejhorší.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Radek mb: Souhlasím s Tebou bez diskuze.Taky to tak vidím.Ale tady bych to moc nerozmazával, jsme v sekci Podzimní sraz Jedovnice a ne volné klábosení. Proto bych se raději držel tématu.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
bohužel beze mě- naše malá má narozky- to zase bude vopruz-přijede celý příbuzenstvo a bude se to slavit od pátku do neděle-ne že by jsme chlastali celej víkend , ale jedni a druhý prarodiče se moc nemusí -tak se to potáhne takhle debilně-pěkně mě s tím serou raději bych byl na srazuKewint píše:to mi povídej ,ještě teď se klepu kosou nicméně už se těším a myslím že celá naše Pardubická kolonkaJakub Metelka píše:Doufam ze vyjde pocasi a nebude tam jak minulej rok
- Milda
- Kontaktovat uživatele:
To si děláš srandu ne?rosta píše:bohužel beze mě- naše malá má narozky- to zase bude vopruz-přijede celý příbuzenstvo a bude se to slavit od pátku do neděle-ne že by jsme chlastali celej víkend , ale jedni a druhý prarodiče se moc nemusí -tak se to potáhne takhle debilně-pěkně mě s tím serou raději bych byl na srazuKewint píše:to mi povídej ,ještě teď se klepu kosou nicméně už se těším a myslím že celá naše Pardubická kolonkaJakub Metelka píše:Doufam ze vyjde pocasi a nebude tam jak minulej rok