Koko Loko píše:Je sice málo pravděpodobné, že bych se někdy této legrace účastnil, nicméně se optám. Je třeba k připuštění vozidla na mejdan nějaká ta "testace", nebo tam může kdokoliv se svou leštěnkou?
Může kdokoliv, kdo má vozidlo v dobrém až pefektním vztahu a to vozidlo vypadá, že bylo vyrobeno v dobách dávno minulých. Na této párty se dokonce objevovali vozidla vyrobená těsně před sametem. ( viz. Rapid v provedení kabrio )
Na vědomost se dává - zítra v 16:40 bude na ĆT2 dokument z té Svatováclavské jízdy. Bude to taková pěkná tečka za tou naší sezónou. Zároveň se chci zeptat, jesti někdo nemáte možnost nahrát to z televize (já nemám jak). Kdyžtak díky.
Štěpán s posádkou by tam mohli bejt, vzhledem k tomu, že jeli jako nějaký druhý nebo třetí auto.
Á propós - Jakube, to tvoje auto je taky pěkný (jen bych dal dlouhý černý stěrače a černá ramínka). Nicméně hlavní rozdíl dělají světla - ty co mám já, Made in USSR, auto opticky rozšiřují a snižují.
Na vědomost se dává, že už dnes v 16:00 na ČT2 byl záznam ze Svatováclavské jízdy 2009 a mimo prvních cca 2 minut to mám celý nahrany . A taky mě tam pěkně nasr**i . Neni tam vidět ani jedna z těch dvou lad, co byli zúčastněny.Akorát tam byli jednou vidět pohromadě dvě Volhy 21.
Už na to nemám nervy. Zvažuji prodej. Jestli máte někdo vážný zájem, pošlete mi do SZ vaši představu o ceně. Aktuální stav jste mohli vidět na jarním srazu. Auto je právě po GO motoru (kroužky Goetze, nová ojniční ložiska, komplet udělaná hlava - gufera ventilů Elring - asi jako v Jurským parku: "na ničem jsme nešetřili" ).
Má to platnou veteránskou testaci = roční povinné ručení 394 Kč. Interiér perfektní, lak perfektní, podvozek i brzdy super, nikde nic nevrže ani nemlátí, nikam to netáhne. Pouze menší vůle v řízení (pomocný čep). Severní Čechy.