zabudol si dodať že sa jedná o parné vlakyDuko píše:lebo som naháňal vlaky.

Moderátor: Moderátoři
zabudol si dodať že sa jedná o parné vlakyDuko píše:lebo som naháňal vlaky.
Aby to nebolo také ľahké, tak to som dodal na susednom fóregrafi2 píše:zabudol si dodať že sa jedná o parné vlakyDuko píše:lebo som naháňal vlaky.![]()
Já mám dnes už "starý" model Priora, od nového 5,5roku a plná spokojenost bez závadJarino99 píše:Caute borci. Uz dlhsie rozmyslam nad kupou lady vesta ale nakoniec to bude asi vesta sw cross. Ti ktori mate ladu ste s ňou spokojni? Oplati sa do toho ist? Nejake plusy minusy popripade ako to je zo servisom? Dakunem pekne za odpovede.
Já mám dnes už "starý" model 2103, od nového 39 let a docela spokojenost se závadamavalda1971 píše:Já mám dnes už "starý" model Priora, od nového 5,5roku a plná spokojenost bez závadJarino99 píše:Caute borci. Uz dlhsie rozmyslam nad kupou lady vesta ale nakoniec to bude asi vesta sw cross. Ti ktori mate ladu ste s ňou spokojni? Oplati sa do toho ist? Nejake plusy minusy popripade ako to je zo servisom? Dakunem pekne za odpovede.Jen vypadlé táhlo mech.zámku kufru - prkotinka. Mám ale najeto jen 34tis. Já mám sevis nejblíž v Mostě, ale po skončení záruky si "garančky" dělám sám.
Tak zněla Lado otázka - moji srdcovou 01 ani 03 jsem do toho nemotal, to je jiné, bral jsem novou Ladu a jak otázka zněla - nejen na VestuLaďuša píše:Já mám dnes už "starý" model 2103, od nového 39 let a docela spokojenost se závadamavalda1971 píše:Já mám dnes už "starý" model Priora, od nového 5,5roku a plná spokojenost bez závadJarino99 píše:Caute borci. Uz dlhsie rozmyslam nad kupou lady vesta ale nakoniec to bude asi vesta sw cross. Ti ktori mate ladu ste s ňou spokojni? Oplati sa do toho ist? Nejake plusy minusy popripade ako to je zo servisom? Dakunem pekne za odpovede.Jen vypadlé táhlo mech.zámku kufru - prkotinka. Mám ale najeto jen 34tis. Já mám sevis nejblíž v Mostě, ale po skončení záruky si "garančky" dělám sám.
![]()
No, když někdo shání Vestu, tak Priora už je přece jenom dost jinej model.