kvůli podobný jízdě několika řidičů jsem už byl párkrát málem ve škarpách..Marek89 píše:Majo a jeho jazda
http://www.youtube.com/watch?v=CHVLRFpr ... annel_page
P.S. Majo, dúfam, že tie plne čiary nepraskli

Moderátor: Moderátoři
kvůli podobný jízdě několika řidičů jsem už byl párkrát málem ve škarpách..Marek89 píše:Majo a jeho jazda
P.S. Majo, dúfam, že tie plne čiary nepraskli
to myslim vypada hur nez to je ve skutecnosti. pokud ty ktere predjel proste predjel a nejak je nevybrzdoval nebo je netlacil ze silnice, tak bych v tom takovou hruzu nevidel. jak uz sem psal, rychlost myslim dost klame, protoze je zuzeny zorny uhel. a to prvni predjeti bylo docela nic moc.Patrac píše:kvůli podobný jízdě několika řidičů jsem už byl párkrát málem ve škarpách..Marek89 píše:Majo a jeho jazda
P.S. Majo, dúfam, že tie plne čiary nepraskliže Jezdíš jako prase jsem věděl ale že až tak.
to je ot co jsem tím myslel je tam plná je. to že se stihneš vrátit a neohrozíš je jedna věc to že tam je plná která se nesmí předjet druhá věc. Obecně prostě tohle neuznávám..4x to vyjde po páté ne.. a většinou na to doplatí ten druhý.Teepee píše:Kdo se díval..
Jenže to se dá namítnost, že to není hloupost, že to je odvaha.
Tak přeji hodně odvahy ve vypořádání se s faktem: Zabil jsem, jsem vrah, až do konce života.
nemyslim si, ze by majo jel stylem "to vyjde". jsou ridici, kteri maji proste lepsi odhady a lepsi reakce jak my prumerni. plna tam je, ale vyhled a prehled tam je taky. (podrobne sem to nezkoumal, tak me neberte za slovo).Patrac píše:to je ot co jsem tím myslel je tam plná je. to že se stihneš vrátit a neohrozíš je jedna věc to že tam je plná která se nesmí předjet druhá věc. Obecně prostě tohle neuznávám..4x to vyjde po páté ne.. a většinou na to doplatí ten druhý.Teepee píše:Kdo se díval..
Tak přeji hodně odvahy ve vypořádání se s faktem: Zabil jsem, jsem vrah, až do konce života.
jen proste vim, ze se takto da jet a pokud tak jede nekdo, kdo to opravdu umi, tak nikdo touto jizdou neutrpi. ale tech, co to umi, je opravdu malo a clovek musi vedet, kde ma hranice a nesmi proste delat machra za kazdou cenu.JmJ píše:Patrac píše:to je ot co jsem tím myslel je tam plná je. to že se stihneš vrátit a neohrozíš je jedna věc to že tam je plná která se nesmí předjet druhá věc. Obecně prostě tohle neuznávám..4x to vyjde po páté ne.. a většinou na to doplatí ten druhý.Teepee píše:Kdo se díval..
taky to tak vidim...kdyz se potkaji dva stejne "dobri", pak si vymeni nejen nazory ale bohuzel u toho berou i nevinnePatrac píše:ano ovšem nesmíš v protisměru potkat takového stejného člověka..
To není až tak pravda . Kdyby to bylo po dálnici kde nejezdí auta v protisměru tak je to "normální" i když sem osobně viděl předjížděcí manévr typu "Losí test" který skončil několika násobnou kolo střešní kombinací zakončenou v lese vedle dálnice . (Byl jsem ten kterého ten "závodník" předjížděl) . A nedávno se u soudu řešil případ "stihnutého" předjížděcího manévru , který ovšem vyděsil protijedoucí řidičku natolik že dupla na brzdy a vlítla do protisměru pod auto . Neříkám že vždy předjíždím jen když v protisměru není na dohled žádné auto ale takhle na drzovku od jisté doby (cca 15 let) ne . Tenkrát praskllo soupáčí plynu a motor usnul na volnoběhu naštěstí se bylo kam vrátit . A že se "něco" pose..e NENÍ pravděpodobnost 1 : X miliónům .JmJ píše:kdo to opravdu umi, tak nikdo touto jizdou neutrpi.
o je. na tech usecich je videt, co jede proti a musis vzdy pocitat s tim, ze ten proti jede nejmene tak rychle jako ty. proste je to stejny princip, jako kdyz predjizdis ve 100km/h.Drobek81 píše:taky to tak vidim...kdyz se potkaji dva stejne "dobri", pak si vymeni nejen nazory ale bohuzel u toho berou i nevinnePatrac píše:ano ovšem nesmíš v protisměru potkat takového stejného člověka..
jak sem psal uz 2x, hned to prvni predjizdeni bylo dost blbe, spis spatne. ale bylo jich tam dost plynulych a dobrych. dozajista nelze jet tak, abys desil lidi.Saša píše:To není až tak pravda . Kdyby to bylo po dálnici kde nejezdí auta v protisměru tak je to "normální" i když sem osobně viděl předjížděcí manévr typu "Losí test" který skončil několika násobnou kolo střešní kombinací zakončenou v lese vedle dálnice . (Byl jsem ten kterého ten "závodník" předjížděl) . A nedávno se u soudu řešil případ "stihnutého" předjížděcího manévru , který ovšem vyděsil protijedoucí řidičku natolik že dupla na brzdy a vlítla do protisměru pod auto . Neříkám že vždy předjíždím jen když v protisměru není na dohled žádné auto ale takhle na drzovku od jisté doby (cca 15 let) ne . Tenkrát praskllo soupáčí plynu a motor usnul na volnoběhu naštěstí se bylo kam vrátit . A že se "něco" pose..e NENÍ pravděpodobnost 1 : X miliónům .JmJ píše:kdo to opravdu umi, tak nikdo touto jizdou neutrpi.