2105, S1300 rv 88, první majitel
Moderátor: Moderátoři
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
nene já tu díru jen zkoušel (opravdu to byl jen test tmelu) tmelit ale dal sem tam málo té sračky...to pusde pryč strýc co už se tím chvilku zabývá ma na to jakési ,,lepidlo" takže mi to dojede udělat....
a na těch dveřích ten tmel taky asi znovu...musím dát víc té sračka která dělá to tvrdnutí tmelu....
takže vaše ámitky jsou správné, já si je beru k srdci ale ne, nedělal jsem s tím zatím vpodstatě nic
a na těch dveřích ten tmel taky asi znovu...musím dát víc té sračka která dělá to tvrdnutí tmelu....
takže vaše ámitky jsou správné, já si je beru k srdci ale ne, nedělal jsem s tím zatím vpodstatě nic
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak, teď jsi to tu rozsekčmelák píše: a vlastne aj potom to zase vyjde takze je to jedno
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
tak sem si vyzkoušel své první kitování teď o víkendu.....ty dveře musím uprostřed přejet znovu tam je ten plech už dost měký takže ho vykopnu.....jinak myslím že jsem vcelku to napojení a vytvarování vzadu mezi prahem a blatníkem celkem trefil..v této fázi je to po hrubé šmirglování (ale do hladka krásně se po tom přejíždí rukou) jsou tam drobné dírečky ale ještě to jemným šmirglem dobrousím.....no a po těchto krocích je pixlička kitu v prcince....
zde vzadu jsem to ještě ,,nestih" vůbec ošmirglovat byly tam promáčklinky a docela mě byvilo to kitování tak sem ho tam plácnul taky.....takže zde ještě přebrousit také...
zde vzadu jsem to ještě ,,nestih" vůbec ošmirglovat byly tam promáčklinky a docela mě byvilo to kitování tak sem ho tam plácnul taky.....takže zde ještě přebrousit také...
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) truckercech dne pon črc 27, 2009 15:26, celkem upraveno 2 x.
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
jo takto
tak jde o to že je to špatně napojeno, to je základ všeho...ale kitem to šlo taky a vím že to není na věky....a auto taky...příští rok končí technická tak asi pude pryč...každopádně to minimálně rok vydrží tak jak to je
jinak sem to před použitím vzal ocelákem/šmirglem.....a v tuto chvíly je to pené dost pro mě dostačující..jak říkám ...stačí rok
jo a pak to možná uskladním v garáži na dalších 20 let
tak jde o to že je to špatně napojeno, to je základ všeho...ale kitem to šlo taky a vím že to není na věky....a auto taky...příští rok končí technická tak asi pude pryč...každopádně to minimálně rok vydrží tak jak to je
jinak sem to před použitím vzal ocelákem/šmirglem.....a v tuto chvíly je to pené dost pro mě dostačující..jak říkám ...stačí rok
jo a pak to možná uskladním v garáži na dalších 20 let
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
klinak snad mas za chvilu, pokud povolis alternator a jaky gufero? preco gufero?truckercech píše:byl u mě jeden mechanik (tatův známí) a řekl mi že klíňák je hotov...takže teď hlavně klíňák a gufero abych se nemusel bát o motor...a pak druhá komora (to se domluvíme)
jo a četl si tu moji zprávu o trnavě??
zpravu sem cetl, ctvrtek nebo patek, vratim ti i to sklo.
VAZ 2104 1.3 1989