... a už vůbec ne Mobil Super MJelen píše:ale stejně, to neni M7ADS
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
[ Komentář přidal: Jelen: st prosinec 10, 2008 21:38 ]
A vůbec, dostáváme se mimo diskuzi
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátor: Moderátoři
Michal Pokorný píše: Myslím, že opět potěším Pípáka. Našel jsem další závadičku - nesvítí brzdová světla.
Michal Pokorný píše:Inu budu muset pořídit nové objímky a nebo ty staré připájet. Oprava druhým způsobem by mohla mít možná i dlouhodobější efekt.
Taky jsem kdysi u své 05 uvažoval o pořízení nových patic. Nakonec jsem ale vše důkladně očistil a kontakty patic připájel k dps. Protože jsem ale měl i standartní problém s konektory, tak jsem na dps připájel krátký káblík a zakončil jej multikonektorem s fast-ony. Na kabeláži jsem původní konektor ucvakl a místo něj osadil protikus s fastony. Zachoval jsem tím možnost vyjmutí celého světla a zbavil se navždy všech problémů. Původní konektor je opravdu velmi slabé místo. Tady soudruzi udělali chybu.Saša píše:M.P.: Prípájet starší žárovky . Já připájel i ty přívodní dráty (ustřih patici a basta) . A je navždy pokoj .
Přesně takhle jsem to kdysi na 05 udělal taky. Fungovalo to, ale bylo to jen dočasné řešení. Po nějakém čase zase přestaly některé žárovky svítit. Prostě došlko vlivem vzdušné vlhkosti k oxidaci mezi cínem a paticí. Nakonec jsem to připájel natvrdo a od té doby je klid.Maysner píše:jsem vzal cin a pajku a na dps jsem pridal trochu cinu. a fungovalo ok.