Já myslím, že zapsáno bylo vše, nakonec se schůze tedy líbila, jak říkám, účast byla vysoká a pro příště doufám, že překonáme číslo 11 a mohli bychom si troufnout i na 15, jako tomu bylo v nejlepších časech Pražské sekce.
Náš hlavní problém spočívá v tom, že témata ohledně Žigulů byla za ta léta už všechna 4x přetřesená a probraná, nikdo nic moc nenadhazoval a pokud ano, tak se na to okolí zaměřilo.
Pokud vím, na programu bylo oblékání v souvislosti se školou a zaměstnáním, prolínalo se to s řešením detailů odjezdu na Adama, propisky, Nivařství, karburátory a mnoho dalšího.
To, že na schůzích je vždy dobrá polovina účastníků spojena s dopravou, případně přímo Dopravním podnikem- jednotka Provoz Tramvaje i JP Autobusy, se logicky projevilo i na tématech.
Takže nalevo se probíraly autobusy a napravo zase tramvaje a ještě byly dohady o tom, která z provozních jednotek je hlučnější, řešilo se to služebním hlášením a mně málem byly strženy prémie, protože jsem přišel až v 17,10 a na dispečink nahlásil 18,10. A příště na nás na všechny přijde technik jízdy!
Teepee, který seděl uprostřed, což mu dávalo příležitost založit ještě JP Metro, případně nějakou vlakovou debatu apod. si tak mohl připadat vyčleněný. Škoda, že se to nějak nepropojilo, snad příště.

Budou přípravy na sraz a bude se řešit odstraňování much na autech, Takže značka Lada myslím bude převažovat.