Pražská setkání

(neoficiální, na jeden den...pokecat, poobědvat, ukázat auta a hurá domů...!)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

ladalover píše:A řekli přitom, že se jdou převlíknout do montérek a jdou se umazat od šmíru!! :axe:
:?: :?: :?: Honzoo, napiš zápis :P
Bílý LADA a okřídlená spol.
ladalover

Příspěvek od ladalover »

:wink: :lol: :) :D :o 8) :lol: :twisted: :wink:
lada time is comming...
Lada 1500S, 1,5, r.v. 1978 1978 - dále
Citrónek XM 2,1D, r.v. 1991 04/2008-09/2009
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza 21061 »

Já myslím, že zapsáno bylo vše, nakonec se schůze tedy líbila, jak říkám, účast byla vysoká a pro příště doufám, že překonáme číslo 11 a mohli bychom si troufnout i na 15, jako tomu bylo v nejlepších časech Pražské sekce.
Náš hlavní problém spočívá v tom, že témata ohledně Žigulů byla za ta léta už všechna 4x přetřesená a probraná, nikdo nic moc nenadhazoval a pokud ano, tak se na to okolí zaměřilo.
Pokud vím, na programu bylo oblékání v souvislosti se školou a zaměstnáním, prolínalo se to s řešením detailů odjezdu na Adama, propisky, Nivařství, karburátory a mnoho dalšího.
To, že na schůzích je vždy dobrá polovina účastníků spojena s dopravou, případně přímo Dopravním podnikem- jednotka Provoz Tramvaje i JP Autobusy, se logicky projevilo i na tématech.
Takže nalevo se probíraly autobusy a napravo zase tramvaje a ještě byly dohady o tom, která z provozních jednotek je hlučnější, řešilo se to služebním hlášením a mně málem byly strženy prémie, protože jsem přišel až v 17,10 a na dispečink nahlásil 18,10. A příště na nás na všechny přijde technik jízdy! :lol:
Teepee, který seděl uprostřed, což mu dávalo příležitost založit ještě JP Metro, případně nějakou vlakovou debatu apod. si tak mohl připadat vyčleněný. Škoda, že se to nějak nepropojilo, snad příště. :roll: Budou přípravy na sraz a bude se řešit odstraňování much na autech, Takže značka Lada myslím bude převažovat.
Honza
Osa Praha - Brno
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Skvělé, začínal jsem dostávat strach, že opravdu lítají blesky.

Jen dovysvětlím, že ve středu jsem se ráno asi ve tři vzbudil a začal po otřesném úterním zážitku bilancovat svůj LADAživot, pochopitelně jsem už neusnul a schvacovali mně spíše pesimistické směry, protože nic naplat, můj sen je mít garáž s leštěnkou. Představte si, že vás to od 13 let táhne k autům, měli jsme tenkrát Moskviče, k těm liniím, k té robustnosti a východnímu charisma. A když dojdete ve třiceti do fáze života, kdy už by jste měli proživat všechna ta očekávání z mládí tak ono prd. Je to daleko horší, než třeba Honzovo dilema mezi autobusy a jinou prací, protože má na výběr. Já to místo na garáž prostě na zahradě zatím nemám.
Jinak ten otřesný Aprílový zážitek byla Olivově zelená 2103, 40 000km na kontě, kterou když jsem uzřel tak jsem se málem pos--al a dostal infarkt najednou. Když Lionol koupil ABU z Radotína, myslel jsem, že jsem jí viděl loni u nás u krámu. Tak teď už vím, že to nebyla lionolova ABUa...
Bílý LADA a okřídlená spol.
jm3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jm3 »

Já přidám taky hodnocení, bylo to super a řešila se i Lada :mrgreen:
Jarda

Ex VAZ 2104 (1.3)
Ex VAZ 2105 (1.7)
BMW E3O (2.0i)
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

budu si musit vymodlit nějakou jízdu do Prahy vždy každou první středu v měsíci.Schůzky mi chybí :cry: navíc jsem tam našel věrné posluchače historek "ze života řidiče kamionu",což dělalo dobře mému egu :mrgreen:
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Radek

Příspěvek od Radek »

radekmb: budeš samozřejmě vždycky vítán, protože jak já se sem dostanu sporadicky, tak zírám, že máš Crvenu Zvezdu, ani o tom nevim. Ale historky řidiče kamiónů jsou sice fajn, ale už je tam silná autobusácká klika, která občas pomalu ruší naše obvyklé Ladování, takže nevim, nevim...
Ale, kecám hovadiny, koukej se taky někdy ukázat, člověče!!!
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Ladování už žádné není, všechno je kolem dokola probrané... :) Však se ještě něco najde...

Na příští schůzi by měl být na programu jarní sraz, kolona, sraz na kolonu apod. Případně bychom se mohli pokusit opět po vzoru Brna domluvit uspořádání třeba o víkendu před odjezdem na sraz, společnou leštící a vylepšovací akci s auty a trénink na sraz. Bylo by to dobré. :wink: Zkusím vymyslet nějaké vhodné místo, kde by to šlo uskutečnit.

Obávám se však, že se tentokráte nebudu moci schůze zúčastnit, takže tam sice bude o jednoho autobusáka méně, ale zrovna tu debatu o srazu bych si nerad nechal ujít. Ještě uvidím, jak to všechno bude... :roll:
Honza
Osa Praha - Brno
Radek

Příspěvek od Radek »

A datum schůze? Bude to teď ta středa před svátkama, 7.5.?
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

[glow=darkblue]NUTNÉ !!![/glow] Prosím všechny o velkou shovívavost, ale napadla mě akce "kulový blesk".
Co kdybychom květnovou schůzi uspořádali [glow=blue]již tuto středu, tj. 30. 4.??[/glow]

Důvod je prostý: Já mám ve středu a ve čtvrtek náhradní volno, ale příští středu, tj. toho sedmého, budu mít na 90% psanou odpolední službu, zbylých 10% připadá na zákon schválnosti, čili je bez nějaké setiny promile téměř 100% jistota, že příští středu se nebudu moci zúčastnit a máme řešit srazové otázky a pokus o dohodu nějakého toho sjezdu pražské sekce i s auty ještě před hlavním srazem. :roll:

Takže jsem chtěl poprosit všechny zúčastněné- tj. těch stabilních 10 lidí, aby se k tomu vyjádřili a pokud by to nevadilo, udělali bychom si tu schůzi tuto středu v klidu a potom třeba ještě jednu týden před jarním srazem, podle dohody. Ale to už předbíhám.

TAK JAK TO VIDÍTE :?: Šlo by to? :roll:
Honza
Osa Praha - Brno
Radek

Příspěvek od Radek »

Jako proti nic nemám, jen bych dorazil pozdějc - jelikož je konec měsíce, čeká mě v práci hafo papírování, a pak jedu přes celej štatl do servisu pro žigula, neboť jsem ho tam dneska odložil na výměnu svisláků, takže očekávajete, že přijdu o berlích s masivní modřinou na noze, jak jsem se praštil přes kapsu :-) Vidím to tak minimum na šestou... ale každopádně jsem pro, a toho sedmýho to koneckonců můžem udělat taky :-D
Malda

Příspěvek od Malda »

To jaaa budu ve skole a pak letim dom.
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
jm3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jm3 »

Na čarodějnice se omlouvám, jedu pryč..., 7. bych snad moh.
Jarda

Ex VAZ 2104 (1.3)
Ex VAZ 2105 (1.7)
BMW E3O (2.0i)
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Takže storno akce! :roll: Ti co napsali nejsou jediní, co nemůžou, ptal jsem se i mimo fórum a nemá cenu, abychom tam seděli ve třech...
Takže se to nechá na toho 7. 5. dle "jízdního řádu" a v nejhorším to zkrátka tentokrát bude beze mě. (s čímž počítám)

Nakonec ten Radkův nápad uspořádat ještě jednu mimořádnou schůzi není vůbec špatný, jen by se dal posunout třeba na týden před odjezdem na sraz. Pokud nevyjde setkání s auty, tak mimořádná schůze ohledně kolony a náležitostí ke srazu, by byla také dobrá. :) A té už bych se zúčastnil zcela jistě, nemusela by být ve středu, ale přizpůsobila by se podle zájemců.

Takže bych s tím zkusil předběžně počítat a zbytek se domluví později!
Honza
Osa Praha - Brno
Pavel04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel04 »

ja muzu taky az sedmyho ale koukam ze uz se to odvolalo i beze me.
Vaz 2107 no engine - 0g CO2 :D
Odpovědět

Zpět na „Malé srazy“