No, při těch vibracích co dělá řadička u mojí 5q převodovky by mě to v tom autě asi umlátiloLittle Red Riding Hood píše:páka se nemá zkracovat ale prodlužovat.... není nad krásnou dlouho leštěnou tyč s koulí na konci.. to se s tim pak lomcuje..

Moderátor: Moderátoři
Ano vypada sportovne,ale prave ze vubec neni, nehlede na to ze treba ja, jsem cely mensi a na zkracenou radicku uz proste ze sedadla nedosahnu...Yellow01 píše:Když on ten 10 centimetrovej klacík vypadá tak sportovně
to myslis hlavici radici paky? v originale tu kouli? je to nasroubovany na zavitu. takze kdyz ji zkratis, tak tak opet vyrezat zavit, aby ti sedela ta hlavice radici paky, teda aspon podle me je to nejlepsi reseniMarek89 píše:Ako ste riešili madlo, riadiacej páky na 5q ? Pasovala by tam nejaké iné a ako je tam pripevnené to madlo ?
co ja vim tak je to stejne siroky, ale musel by ses podivat, nejsem si tim jist. ale uz sem videl nekolik zkracenych radicich pak a nepripadalo mi ze by byly nejaky problemy s tim ze by se ta tycka rozsirovalaCory píše:Neviem ci sa paka smerom nadol nerozsiruje, co by malo za nasledok iny zavit a nemusela by sadnut povodna hlavica.
tak to zalezi, zda bude mit ta hlavice zavit, nebo jen tro sroubecky na vyrovnani. pokud bude mit zavit jinej nez je uz vyrezanej na tycy, tak budes muset uriznout kousek tyce a vyrezat novej zavit o stejne velikosti jako je zavit na hlavici. pokud je stejnej, neni co resitMarek89 píše:Ja sa nepýtam na skrátenie páky, ale na hlavicu! Mam 5Q a chcel by som tam dať nejakú športovejšiu, ale neviem či bude pasovať.