Tak já jsem napíšu taky jednu příhodu,která se mi stala tento čtvrtek.Bohužel vůbec není úsměvná a ukazuje,jaká HOVADA usedají za volant.Nuže...
Vracim se kamionem z Polska ,jedu z Walbrzychu do Lozorna(u Bratislavy).Přejedu hraniční přechod v Náchodě,polský celník v budce spí,tak v klidu jedu.Projedu náchod a odbočuji na silnici I/14 směr Rycnov nad K. a Svitavy.První město je Nové Město nad Metují.Je zhruba 5,30 ráno.Začíná mě těsně před začátkem obce předjíždět dodávka,ačkoliv v protisměru jede auto.Jedu,sleduji dodávku v zrcátku.Když je vedle mne,je mi jasné,že pokud nezačnu brzdit,ten idiot mě nepředjede.Hamtám na brzdy,abych zabránil havárce,dodávka mi dělá myšku.V ten moment hmátnu na dálkové a asi 2 vteřiny mu je podržím do zrcátek,ať se probere.Co se však nestalo...

Odpovědí mě byl fuck off z okýnka,ale to bylo málo.Dodávka mě začala blokovat,až zastavila ve prostřed silnice,vylezli nějací čtyři frajeři a řvali na mne:Ty zmrde,vylez ,rozbijem ti hubu!Zamknul jsem se uvnitř a čekal,co mi provedou.Naštěstí se spokojili jen se slovními výpady...Už jsem byl připraven tam hodit za 2 a tu skořápku jim prostě vytlačit ze silnice.Ta dodávka byla Hyundai H1.
No,velmi nepříjemný zážitek

Dodávka měla značku 3A4....A nyní mi už nevyvrátí nikdo,že největší magoři za volantem jsou v Čechách,je mi z toho zle.