Laďušovo Ladná
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
a ještě
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Laďuša dne sob zář 08, 2007 15:49, celkem upraveno 1 x.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
- Křečík Barbuška
Spomienky na mladosť, tiež som kedysi podobne riešil Nikitu I - 21053. Čo bolo na tom najlepšie tak takéto plátanie vydržalo viac ako plátanie klampiarom a autogénom... No vyzerá to veľmi dobre, aspoň na tých fotečkách, tak nech ti to pár rôčkov vydrží!!!Laďuša píše:Zašito skelnou tkaninou a zapatláno tmelama
Nikita II, 1974
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Ano, když se to udělá s láskou, vydrží to spoustu let. Já jsem to na žluťákovi dělal v roce 95, a drží bezvadně dosud.dandy píše:takéto plátanie vydržalo viac ako plátanie klampiarom a autogénom...
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Díky...
Na fotkach to vypadá dobře, naživo je to hnus......
Blatníky jsou určený na výměnu, tudíž jsem se s tim moc nebabral, kitu je tam hodně, už jsou tam zase asi na 5 místech prasklinky a nejzajímavější na tom je, že i když plech už tam neni, tak zase se na povrch sápe cosi hnědého....
Na fotkach to vypadá dobře, naživo je to hnus......
Blatníky jsou určený na výměnu, tudíž jsem se s tim moc nebabral, kitu je tam hodně, už jsou tam zase asi na 5 místech prasklinky a nejzajímavější na tom je, že i když plech už tam neni, tak zase se na povrch sápe cosi hnědého....
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem se dnes dloubal v Ladnej
Takže dneska konečně nadešel čas, kdy bylo zase třeba něco urobit na Ladnej. Zima se nam pomalu, ale jistě blíží, tedy jsem byl nucen přikročit k výměně média v chladící soustavě. Takže celej včerejšek jsem strávil čtením topíků s tutou problematikou, ale řeknu vam, to je něco.... Jeden mění autem do kopce, druhej z kopce, takže si vyberte... Takže díky Majo A zajímavý, čekal jsem, kdoví co z toho nepoteče za humus, a ono to vypadalo velice čistě Jo ale buu muset sehnat nový víčko chladiče, ono netěsní...
Dál přišla na řadu aplikace zimáků... Když pominu to, že ty středový díry jsou menší a menší (aspoň pilník nezrezne ) a mam zamrzlý prase u jednoho kola, tak to proběhlo bez problémů.
No a nakonec jsem konečně nainstaloval chromovaný mřížky výdechů bezprůvanovýho větrání , takže snad se systém Kopr osvědčí a někde tu cennost neztratim.
Dál jsem koukal, že vzadu v podběhu jsem někde potratil kus plechu...
Jo a taky jsem to umyl.
Nu a dál fota:
Dál přišla na řadu aplikace zimáků... Když pominu to, že ty středový díry jsou menší a menší (aspoň pilník nezrezne ) a mam zamrzlý prase u jednoho kola, tak to proběhlo bez problémů.
No a nakonec jsem konečně nainstaloval chromovaný mřížky výdechů bezprůvanovýho větrání , takže snad se systém Kopr osvědčí a někde tu cennost neztratim.
Dál jsem koukal, že vzadu v podběhu jsem někde potratil kus plechu...
Jo a taky jsem to umyl.
Nu a dál fota:
- Přílohy
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás