tuzky, panenky, banany, mikrovlnku, rohliky, salam, hermelin, sampon na vlasy, ryc, pribor...gogo píše:... co v tescu kupis, to nalepis na autoTrevor píše:A ten tesco tuning je ako co
My Lada 2105 project ´06
Moderátor: Moderátoři
NOOOOOO.......gogo píše:tak to je ono, stale som rozmyslal, co mi to odzadu pripomina inak na wartasa spominam len v dobrom, proste dric.Laďuša píše:Neukamenujte mě, ale pohled na zadek ve mě vyvolává dojem Wartburgu 353.....
Ale je to pěkný
Tak to je podla mna trochu divoke prirovnavat to k wartasovi mozno jemny dojem robia te zadne svetla ale aj te su daleko od wartasovskych
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No vždyť, ty světla....tvar jako warťas.....a taky to plochý čelo....a taky jsem neřek, že Wartburg je hnusnej.....prostě dojem na první pohled, nic ve zlýmmtx píše:NOOOOOO.......
Tak to je podla mna trochu divoke prirovnavat to k wartasovi mozno jemny dojem robia te zadne svetla ale aj te su daleko od wartasovskych
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
OK Na tej foto to moze trochu pripominat ale v realite je to ine!!!Laďuša píše:No vždyť, ty světla....tvar jako warťas.....a taky to plochý čelo....a taky jsem neřek, že Wartburg je hnusnej.....prostě dojem na první pohled, nic ve zlýmmtx píše:NOOOOOO.......
-
- Kontaktovat uživatele: