jo vím Pavel se svěřoval ve čtvrtek na schůzi že to bere benál olej 1:1Tommel píše:Na benal to není o moc lepšíA žere to poměrně dost oleje

Ať už si konečně koupí něco pořádnýho..
Moderátor: Moderátoři
jo vím Pavel se svěřoval ve čtvrtek na schůzi že to bere benál olej 1:1Tommel píše:Na benal to není o moc lepšíA žere to poměrně dost oleje
To už jsem někde slyšel že by Jedovnice večer u ohněLucinka a Pavlík píše:To bysme nejdriv museli mit dost financi na neco poradny, zatim se topime v dluzich. Vzdyť je to prece pekny auto... Nam se moc lidi. Doufame ze nebude prokletý jak to předtím a budeme mit uz jen nejlepsi zazitky s Ladou a ne ty nejhorsi.
To je těžký, jednou už to koupili, napumpovali do toho penízky a výsledek nedosahuje očekávání, to se prostě stáváPool píše:Možná by to chtělo koupit normální Ladu, ne ze Syrovic.
Jistě ve sklepě mám dva a jeden v pokoji ve skříniLucinka a Pavlík píše:Ted šetříme na výměnu motoru (1700bez "i" skromnost nade vše:)
Neválí se někomu doma zbytečně
a další v autě..Koko Loko píše:Jistě ve sklepě mám dva a jeden v pokoji ve skříniLucinka a Pavlík píše:Ted šetříme na výměnu motoru (1700bez "i" skromnost nade vše:)
Neválí se někomu doma zbytečně.