Elektromobilita v Evropě aneb Proroctví slepého mládence
Moderátor: Moderátoři
Re: Elektromobilita v Evropě aneb Proroctví slepého mládence
Mala by to byť fotka ale z iného serveru a kanálu. Čo sa týka prvého článku reakcie sú také že to veľmi zlahčujú..viď príklad požiar auta v rakúsku a bezmocnosť ho uhasiť.
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
tak ono nic to má být stran počtu hořících stanic proti benzínu. Jenom tak trochu zapomněli zmínit, že je nabíjecích stanic "trochu" míň než benzínek
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Dneska jsem se výtečně pobavil u diskuze pod článkem, sdílím:
http://www.hybrid.cz/test-skoda-citigoe ... -cesky-trh
http://www.hybrid.cz/test-skoda-citigoe ... -cesky-trh
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
Mel bych otazku na adminy, neuvedomuju si ze bych zalozil tema s timto jmenem - Predmet. Tedy asi jsem tohle tema zalozil, ale takhle jsem ho nepojmenoval. Kdyz uz tohle tema nekdo prejmenoval, chtel bych dotycneho poprosit at se i podepise jako autor a zakladatel tohoto tematu. Dekuji!
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
s Ladou na vecne casy!
pachatel jsem já, oddělil jsem to z OTček, které navázaly na Tvůj příspěvek. Problém je, že jednoduše se nedá "vlastník" tématu změnit, jedině že bych napřímo v databázi změnil autora prvního příspěvku na sebe. Opravdu ti vadí, že je "na tebe"
Tak trochu mne to vadi ale pokud je naprava komplikovana, tak to zkousnu, co mne zbyva. Osobne bych takovy nadpis nikdy nenapsal a uplne se s nim neshoduju, takze me jmeno je zde spojeno s necim co nejsem ja
Jo a aby to nebylo uplne jednoduche, za tim prvnim prispevkem si stoji a me jmeno tam patri
Zde vidime ze i zivot administrator muze byt tezky!
Jo a aby to nebylo uplne jednoduche, za tim prvnim prispevkem si stoji a me jmeno tam patri
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
s Ladou na vecne casy!
uha2324 píše:Tak trochu mne to vadi ale pokud je naprava komplikovana, tak to zkousnu, co mne zbyva. Osobne bych takovy nadpis nikdy nenapsal a uplne se s nim neshoduju, takze me jmeno je zde spojeno s necim co nejsem ja
Jo a aby to nebylo uplne jednoduche, za tim prvnim prispevkem si stojim a me jmeno tam patri
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
s Ladou na vecne casy!
Pod velmi dobrý videem jsem našel zmínky o "přifukování" vodíku do sání, Cory, slyšel jsi o tom něco ?
martin nebola píše: Patent je na to od roku 1908. Namontuje to kazdej idiot,protoze hadicku s masinky date akorat do sani motoru a tim koncite. Zadne upravy motoru -nic. Jen musite nekam v aute narvat tu masinu a zapojit ji na pojistky. Uspora funguje u aut do roku vyroby zhruba 2004. Pak uz jsou auta plne elektroniky a jineho zarizeni,takze uz to neslape. Nicmene porad naroste vykon a mate prakticky nulove emise. Prodlouzi se vam asi trikrat zivotnost motoru a vyfukoveho potrubi. Masina se da koupit vsude a jeji cena je kolem 10000 kc,nicmene 99% vyrobku je nefunkcni smejd. Musite vedet od koho koupit. V CR kdyz to zjistili ,ze to tam lide davaji,tak behem 3 mesicu to zakazali pod pokutou a ztratou ridicaku na 6 mesicu. Neuzivam to na uzemi CR. Vsechny famy o tom jsou nesmisly. Proste jim lidi prestavali kupovat drahej benzin. Litr benzinu nebo nafty stoji totiz asi 8Kc. Vse ostatni je totiz dan.
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Konečně někdo vymyslel to perpetuum mobile a navíc to má jako vedlejší efekt 3x prodloužení životnosti a zvýšení výkonu, což je příjemné . Už bylo na čase! Škoda že nam to zase EU zakázala.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Po precitani tejto vety to uz bola strata casu.Georgius píše:Pod velmi dobrý videem jsem našel zmínky o "přifukování" vodíku do sání, Cory, slyšel jsi o tom něco ?
martin nebola píše: Uspora funguje u aut do roku vyroby zhruba 2004.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
americky vedci zistili ze asfalt v meste produkuje viac emisii ako spalovacie motory. ked sa vymenia vsetky auta za elektromobily potom sa zacne vymienat asfalt
V Amerike maju na prd asfalt, staci pozriet ako vo filmoch vsetkym autam pisakaju gumy pri zatacani v pomalych rychlostiach Alebo maju vsetky auta zle geometrie
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
krakovacky to maju taky asfalt ze sa z neho odparuju este vsetky uhlovodiky lebo tam im to je jedno, tazia bridlicovu ropu jeden vrt zamoria uzemie 100x100km a pohoda. 6 litrove 8 valce do skoncenia sveta.
Tam cez "STK" a policajnú kontrolu prejde aj práčka na kolesách
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
asfalt budu vymienat len v europe a donutia prejst z trojvalcov na dvojvalce. za mlakou sa pojde postaromLiftback píše:Tam cez "STK" a policajnú kontrolu prejde aj práčka na kolesách