Hmm, takže 257 Km do Sadské je asi moc, žeLubosh74 píše:v okruhu cca 50 km od Hranic-Přerova?

Nebo zaplatit vlak Křečíkovi, toho takové věci baví

Moderátor: Moderátoři
Hmm, takže 257 Km do Sadské je asi moc, žeLubosh74 píše:v okruhu cca 50 km od Hranic-Přerova?
Ahoj ja len taka drobna otazka, co si myslis ako ta importer odskodni v zarucnej dobe? Aku opravu tam urobia? Neurobia vobec nic a ani ta neodskodnia a kym sa dosudis auto bude v hnoji. Nastrek podvozku je najzbytocnejsia vec aka sa momentalne na autach robi. Prakticky su to vyhodene peniaze. Za 3 nastreky si mozem dat kastnu zo spodu vyvarit.Jajo píše:Chalani, ja som si dal na sedane po 1 roku nastriekať aj podvozok, aj dutiny v Žiline(Motopo). No a keď som videl, že ten nástrek na určitých miestách išiel dole ostrekom vodou(samozrejme len klasickou hadicou, vapku sedan videl za 3 roky iba raz na umývarke), tak v 3 rokoch jej života(2 od toho nástreku) som ju dal ešte raz(dúfam, že naposledy) nastriekať vo firme čo sa špecializuje na tieto nástreky(dokonca robia aj nástreky keď máte už celý spodok "zakvitnutý"). Nehovorím, hrdza aj tak nejako nevykúkala, aj keď sa páru oranžových miest našlo, ale lepšie šuchnutie, alebo ostrek vapkou a spodok bol bez nástreku. Tak mi to nastriekali, podľa môjho "odborného pohľadu"
celkom kvalitne. Tak som si dal u nich tiež nastriekať aj crossku po 1 roku. Kašlem im na nejaké razítko(blok samozrejme mám), 5 rokov to vydrží aj bez nástreku a potom si s tým razítkom môžte utrieť zadok
, lebo od 6tého roku vyššie vám to už nikto nezreklamuje. Takže dúfam, že sa mi táto zvýšená investícia oplatila a ten spodok vydrží dosť dlho.... Len tak na porovnanie, V Lade to stálo cca 150€ a u špecializovanej firmy 310€. Takže kto chce, nech si to dá radšej spraviť odbornej firme. Lebo kvalitná práca vydrží dlho(mne povedali, že ak sa nevyskytne niečo nepredvídateľné, tak ich práca drží vždy min. 5 rokov), a odfláknutá pár týždňov. A to razítko vám veru pri kvalitnej práci netreba. No a drobnosť na záver. U tých čo som teraz striekal sedana, tak som s nimi dohodol aj servisné prehliadky(nakoľko je už po záruke) a keď sa niečo začne šúpať, tak to opravia zadarmo.
Promiň, ale buď jsi konzumní člověk co mění auta jak ponožky, nebo hlupák. Myslet si, že z dlouhodobého hlediska je nástřik podvozku a dutin nejzbytecnejsi věc, je hovadina prvního kalibru.sickwokmove píše:
Ahoj ja len taka drobna otazka, co si myslis ako ta importer odskodni v zarucnej dobe? Aku opravu tam urobia? Neurobia vobec nic a ani ta neodskodnia a kym sa dosudis auto bude v hnoji. Nastrek podvozku je najzbytocnejsia vec aka sa momentalne na autach robi. Prakticky su to vyhodene peniaze. Za 3 nastreky si mozem dat kastnu zo spodu vyvarit.
Vašátor píše:Promiň, ale buď jsi konzumní člověk co mění auta jak ponožky, nebo hlupák. Myslet si, že z dlouhodobého hlediska je nástřik podvozku a dutin nejzbytecnejsi věc, je hovadina prvního kalibru.sickwokmove píše:
Ahoj ja len taka drobna otazka, co si myslis ako ta importer odskodni v zarucnej dobe? Aku opravu tam urobia? Neurobia vobec nic a ani ta neodskodnia a kym sa dosudis auto bude v hnoji. Nastrek podvozku je najzbytocnejsia vec aka sa momentalne na autach robi. Prakticky su to vyhodene peniaze. Za 3 nastreky si mozem dat kastnu zo spodu vyvarit.
Vašátor píše:V podstatě jsi odpověděl. Po 5ti letech to pošleš do stromu a pořídíš si nové auto. Pak souhlasím, že nemá smysl dělat antikorozní nástřiky. Mě rukama projde docela dost starých aut a je opravdu velký rozdíl mezi těmi co mají a nemají antikorozní nástřik. Já jej na svých autech dělám a nelituji. Nicméně každý svého štěstí strůjce.
Co se týče záruky, není náhodou záruka na prorezivění? Což je ovšem něco jiného, než korodování. Mě ovšem záruka nezajímá, z jistých důvodů ... a hlavně se svým vozem počítám na delší dobu, než je 5 let.
P.S. slovo hlupák není vulgarizmus