Ano 21011 - máš pravdu, já se seknulVašátor píše:To bych spíše zařadil 21011, protože to je v podstatě samostatný model. 21013 je kastle z 21011 a motorem 2101. Ale to už jdeme do zbytečných detailů. Jak píše Jirka, ještě najít zbývajících 15...

Moderátor: Moderátoři
Ano 21011 - máš pravdu, já se seknulVašátor píše:To bych spíše zařadil 21011, protože to je v podstatě samostatný model. 21013 je kastle z 21011 a motorem 2101. Ale to už jdeme do zbytečných detailů. Jak píše Jirka, ještě najít zbývajících 15...
Má Cory, bielu, ale neviem či prídeGeorgius píše: priora kombi nebyla,
V Mnicháči na letisku (2012? -13?) sme sa pekne nabehali, kým sme našli majiteľov zúčastnených kopejok, dobré na kondičkuVašátor píše:Ano, nápad je to zajisté zajímavý a rozhodně se tu neobjevuje poprvé. Jako organizátoři jsme se o toto snažili již několikrát. Nicméně výsledek byl podobný, jako když žádáme o dobrovolníky na pomoc s organizací. Vůle s něčím pomoci je mezi účastníky malá, tak malá, že se nám doposud nikdy modelovou řadu dohromady dát nepodařilo. Podařilo se nám ale samostatné focení modelů 2101 (Jedovnice), 2103, 2106 (MH).
už len 14Georgius píše:tak už jen 15 dalších a je to připravené
Loni jsem nebyl,ale letos dorazím v pátek i s Kalou,řada 1117.valda1971 píše:Priora kombi byla určitě v r.2011 z LitvínovaJirka letos nebude
Předpokládám na 99% že Kalina1 červená bude - Petr jezdí pravidelně, ale sem moc nechodí.
Ano, v tomto případě bych bral vzhledově ty nejpůvodnějšíGeorgius píše:.... tak budeme brát původnější a zachovalejší, co říkáš Valdo ? Zejména u Kalin to bude zásadní