Tak ta Granta byla lepšíLuděk Musil píše:Tak já sem dám na chvílu tu předchozí fotkuCrocodile píše:Nojo, ale už tam nevidím Luďka...![]()
. L.

Moderátor: Moderátoři
Tak ta Granta byla lepšíLuděk Musil píše:Tak já sem dám na chvílu tu předchozí fotkuCrocodile píše:Nojo, ale už tam nevidím Luďka...![]()
. L.
Nálepka místo hnilikového štítku je zcela běžná věc, má to tak i nová Nivavalda1971 píše:EDIT - nevím, je-li nálepka dostačující.....
Tak nové vozidlo ich pri prihláseni nezaujímalo, hoc zvedavo pozerali na Grantu z okien a pri ceste do práce. S papierami som bol v mojom prípade do desiatich minút aj so značkou vybavený a spokojne odfrčal, ale to už bude iný príbeh v mojom vlákneTommel píše:Nálepka místo hnilikového štítku je zcela běžná věc, má to tak i nová Nivavalda1971 píše:EDIT - nevím, je-li nálepka dostačující.....
Tak ve stejném stylu mám v Prioře, zadní možná úplně stejné, přední jiný tvar. Výroba Německo.Luděk Musil píše:Zde obrázek koberců.
Na ramínku je nápis Kalina (2008-), výrobce Gumárny Zubří. L.
Dva dny před 3-měsíčními narozeninami: 6.050 km, zbytek dtto. L.Luděk Musil píše:K dnešnímu dni (16. 2. 2017 ) ujeto 4.400 km, Ø spotřeba 6,5 l/100 km, stále bez závad (klepu na dřevo), stále spokojen (stále kvoká) . L.
Co je to TPCM a co záruka ??? Kontrolka je doufám LED. Vyloučení ze záruky platívalo pro klasické žárovky.Luděk Musil píše:Dnes ráno přestala svítit jedna oranžová kontrolka, aby se po pár kilometrech rozsvítila druhá oranžová vedle. A ještě si k tomu i 2x pípla ... potvora ... grrr.
Přezul jsem na letní, takže zhaslo TPCM a rozsvítilo se "hladový voko"![]()
.
Ale než palubní počítač pochopil, že jsou opět ventilky s měřením a vysílačkou - trvalo mu to skoro kilometr. L.
Edit: tak jsem navštívil "servis" a oprava tý kontrolky mě stála 1.387,50 Kč ...![]()
![]()
Edit 2:Průměrná spotřeba 6,48 ... po setinkách to jde dolů
Z kontextu mohlo vyplynout, že se jedná o kontrolku tlaku v pneumatikách. Věta "přezul jsem na letní" zase mohla dovodit, že v zimních kolech snímače nebyly.Petr HC píše:Co je to TPCM a co záruka ??? Kontrolka je doufám LED. Vyloučení ze záruky platívalo pro klasické žárovky.