byl Putin nějaký zlý člověk, co chce všechny kolem obsadit. [/quote]
Putinoj je to asi vše celkem jedno,ale kreml je stále plný jestřábů,kterým mozek zamrzl někdy v roce 1980....a ti ho tlačí.Mě vadí že nahrubo lže.
To udělal spíše Jelcin,Putin se na jeho reformách jen svezl a moc v nich zrovna nepokračuje,některé jeho kroky ekonomice RF spíše vyloženě škodí.Dostal svou zemi ekonomicky i vojensky nahoru.
Spousta tamních lidí taky nikdy nepotkala cizince a přísun informací je od roku 1917 skoro nepřetržitě ovlivňován.má v zemi obrovskou podporu
I tak mám pocit,že P. otevřel pandořinu skříňku a Majdan se mu jednu přelije do ruska....
Není důvod,dyť nikdo nebojuje ,dokonce ani donbasané s halyčanama se nebijou,což mě neustále pozitivně překvapuje.Jaktože už dávno není Ukrajina obsazena modrými helmami
Pro invazi na krym nebyl žádný důvod a P. na to neměl žádné právo.RF vojensky tahá za kratší konec lana.Jenže Rusko už není ten slabý a neschopný stát, jako byl po rozpadu SSSR a tohle si nenechá líbit...
Absolutně nesouhlasím.Januk si sám vydatně mimo jiné podřezával větev přípravou těch totalitních zákonů,následně to dovršil Putin,když ho donutil odstoupit od té EU smlouvy a vyslal své lidi střílet na majdan.EU a USA se podíleli na vyprovokování nepokojů na Ukrajině, zařídili svržení vlády