Tak včera proběhlo stříkání dutin 04ky od Jackala, co čeká na využití pod přístřeškem na chatě.
stříkalo se nikoliv rezistinem, ale sprejem proti vosám, které měli zálusk, udělat si v pravém předním blatníku barák. :/
Asi jsem je naštval - po akci se už neukázala jediná, zato o kus vedle se ukázal dokonalý Airbus, sršeň. Sestřelen též...
Akce se povedla a obou druhů jsem Vazidlo zbavil
otec: Vaz 2102 (1978, 1.2, 4q), Vaz 2104 (1988, 1.3, 4q), Škoda Octavia 1U (2004, 1.9 PD, 6q)
ja: Vaz 21044i (1996, 1.7i, 5q), Vaz 21044i (1997, 1.7i, 5q), Vaz 2104 (1986, 1.3, 4q) bez SPZ, Vaz 2102 (1980, 1.2, 4q) bez SPZ, Škoda Forman (1993, 1.3) bez STK, Škoda Felicia Mystery (2000, 1.3 LPG) panthymaeus@gmail.com
Co dělat... Zlikvidovat ho a nikde se tim moc nechlubit
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Nepochází ňák slovo nehumánní z homo, tedy člověka? Pak by se to na zvíře klidně pohlo aplikovat
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Musíme to zlikvidovat ,pač nechci neustále mít obavu z toho ,kdy mě to v garáži proletí kolem hlavy ,dostat od něj žihadlo fakt nechci . Navíc nevím kolik jich v tom rádiu ještě je a ten kousek co vidívám patří svojí délkou minimálně k těm 45mm .
Když tady tak rozebíráte sršní problematiku, tak jsem si vzpoměl, že jsem četl v novinách, že nějaký týpek se rozhodl k sexu se sršním hnízdem. Jestli si dostatečně užil, to nepsali, ale nepřežil to.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Máš ho malýho? Nezoufej. Strč ho do úlu a zabouchej!
Dva PoJeBy ze Skašova