OpenTTD a Transport Tycoon (de luxe)...
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ítý, pěknej vláček. To by nam, milovníkom realistických mašin a tak, jelo hodně dlouho.
Peete, člověče, na takovej dort bych asi ani chuť neměl. Vypadá trochu podezřele
Přeprava kombajnů po železnici
Peete, člověče, na takovej dort bych asi ani chuť neměl. Vypadá trochu podezřele
Přeprava kombajnů po železnici
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak, konečně jsem dosáhnul 1000. vlaku.
Je to vlak vyšší kvality (a jako punc slávy dostal moje jméno) s působištěm na prakticky skoro celej současnej síti. Proto je i tak krátkej, protože zajíždí i do nádražích podle starý normy.
Je to vlak vyšší kvality (a jako punc slávy dostal moje jméno) s působištěm na prakticky skoro celej současnej síti. Proto je i tak krátkej, protože zajíždí i do nádražích podle starý normy.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Takovej monolog, to je strašný... Hrajete to eště někdo a nebo jsem zůstal poslední?
Postavil jsem novou křižovatku, tak se jdu pochlubit:
Zatim tam provoz neni, je to v nově osídlovanej krajině, takže vlaky tam eště přídou. Ale hlavně to bylo postavený kvůli jižní větvi, kde je ropná rafinérie obsluhovaná ze 14(!) ropných plošin, takže se očekává hodně silná doprava zboží.
Zároveň, když to srovnam s minulým obrázkem, tak mi celkem fascinuje nárůst o víc než 100 vlaků za rok a třičtvrtě, začínam bejt ňák strašně rychlej
Postavil jsem novou křižovatku, tak se jdu pochlubit:
Zatim tam provoz neni, je to v nově osídlovanej krajině, takže vlaky tam eště přídou. Ale hlavně to bylo postavený kvůli jižní větvi, kde je ropná rafinérie obsluhovaná ze 14(!) ropných plošin, takže se očekává hodně silná doprava zboží.
Zároveň, když to srovnam s minulým obrázkem, tak mi celkem fascinuje nárůst o víc než 100 vlaků za rok a třičtvrtě, začínam bejt ňák strašně rychlej
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Jéééééé to sem kdysi hrával cca1998-9, jsme to měli v zaměstnání na PC.Laďuša píše:Hrajete to eště někdo a nebo jsem zůstal poslední?
Ale pak na to přišli a smázli to a bylo to v angličtině (neumím), a vůbec tam nebyli Československý mašinky.
To bych moc chtěl, ale asi by mi to na linuxu nešlo co?
®; Člen LKCS
je to i pro linux -- http://www.openttd.org/en/download-stable stačí si vybrat
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
Raduz, nejsi jedinej absolutne nevim jak to rozehrat
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak na Linuxu fakt nevim, jak se to spouští a nebo ne, ale v Oknech je to jednoduchý, to jsem zvládnul i já
Prostě se stáhne verze OpenTTD (teď už snad 1.0.2 a něco) a nainstaluje. Právě od 1.0.x už by to mělo jít i bez podpory originálního TTD, takže to má malinko jinou grafiku. Když se při instalaci zakřížkuje i ňáký to stahování z CD, nebo jak to tam je (už si to nepamatuju, nestahuju si každou verzi), tak je pak možnost si i mezi těma grafikama vybrat. Ale vyloženě samotný jsem to nezkoušel, tak nevim, jestli to opravdu funguje.
Prostě se stáhne verze OpenTTD (teď už snad 1.0.2 a něco) a nainstaluje. Právě od 1.0.x už by to mělo jít i bez podpory originálního TTD, takže to má malinko jinou grafiku. Když se při instalaci zakřížkuje i ňáký to stahování z CD, nebo jak to tam je (už si to nepamatuju, nestahuju si každou verzi), tak je pak možnost si i mezi těma grafikama vybrat. Ale vyloženě samotný jsem to nezkoušel, tak nevim, jestli to opravdu funguje.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
No kdyby si mi neřekl, že jsou nový verze, hraju furt 0.7.1. Stejně v tom moc rozdíl nevidim . Přidám pár skrýnšotů od elekrtárny, do které svážím uhlí ze čtvrtky mapy, videjo by bylo lepší, je tam celkem frmol.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
člen Ladaklub ultras
Pro linux to je, dokonce bych rekl, ze vetsina dister to ma primo v repozitarich. Sice asi ne uplne posledni verzi a asi bez grafiky, kterou bude potreba tomu nakopirovat extra. Ale urcite si myslim, ze nebude problem. Zkuste prohledat repozitare, pripadne reknete jakou distribuci mate.
VAZ 2104 1.3 1989
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Musim se pochlubit, slavim úspěchy i v mojí tykoní kariéře
http://forum.tycoonez.com/viewtopic.php?p=53379#p53379
http://forum.tycoonez.com/viewtopic.php?p=53379#p53379
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Naverbuj tam odsaď nějaký členy . Já se tam snažim jakou dobu přihlásit, ale furt mi nepřichází ten aktivační mail, už jsem se tam během posledních dvou měsíců pokoušel 3x založit účet a furt nic. No nevadí.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
člen Ladaklub ultras
člen Ladaklub ultras
Škoda že to nejde napsat česky, tomuhle opravdu nerozumím.JmJ píše:Pro linux to je, dokonce bych rekl, ze vetsina dister to ma primo v repozitarich. Sice asi ne uplne posledni verzi a asi bez grafiky, kterou bude potreba tomu nakopirovat extra. Ale urcite si myslim, ze nebude problem. Zkuste prohledat repozitare, pripadne reknete jakou distribuci mate
®; Člen LKCS