Atex píše: ...Vubec me neprekvapuje ze se tady ohaneji novi majitele bavoraku, tak bud riskujte a jezdete svych 160, nebo si kupte zase ziguly a jezdete normalne....
Ja som sa tu sice nevyjadroval, v podstate mi je fuk kolko je max povolena, ani Zigulom, ani Bawom som ju nedodrzoval. Keby chodili vsetci 160, len preto ze je to povolene, asi by to bolo fakt o drzku, pretoze mnoho ludi ma problem ist aj svojich 80 a su pri tom nebezpecnejsi ako niekto iny pri 160. A na tom, ake auto pri tom soferuju vobec nezalezi...
Jazdit sa da bezpecne aj rychlo a aj nebezpecne a pri tom pomaly, zalezi na usudku a svojich schopnostiach(samozrejme schopnosti auta nevylucujem), niekde je nebezpecne ist aj tych 130, ide sa da aj 200, zalezi to od mnohych faktorov.
Cuduj sa svete, tiez som proti celoplosnej 160ke, ludia na to nie su pripraveni, ale lokalne by som ju uvital(tak ako to je na SK - oploteny usek dialnice, 3 pruhy...)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4