Přepis
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tož ale to je poněkud nezákonný, ne? Nebo už si v tom udělali ňákou kličku?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever

Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

-
- Kontaktovat uživatele:
platne ano, akorat nekde pri prevodu na ZTP pripisuji pry poznamku, ze poplatek nebyl zaplacen a pri dalsim prepisu jej pozaduji. Samozrejme je potreba se nedat napalit, pokud by chteli vybrat pri prepisu poplatek, pak jednaji nezakonne. V takovem pripade resit pisemne a pokud by i presto trvali na svem, je potreba jit do spravni zaloby-spravni soudy jednaji rychle a razne, za nedodrzeni postupu jim hrozi kupodivu i sankce. Magistraty sou holt samorosty ale vetsinou staci dat najevo, ze vite o co jde a v ustrani vam v tichosti vyhovi. Vetsinou to ale budete muset resit s vedoucim, ty loutky za prepazkama plni jen neci narizeni (i kdyz jednaji nezakonne, navic ani toto nezakonne jednani nenahlasi-dalsi jejich prestupek)Je to pořád platné.

Potreba zjistit aktualni zneni prislusneho zakona a jeho zmen...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
také přispěji naprosto čerstvou zprávou, v pondělí mi konečně přišlo spr. rozhodnutí o přiznání "Výhod 2. stupně osoby s těžkým zdr. postižením" Včera jsem si vyzvedl i nový průkaz ZTP (3O Kč poplatek) a ihned jsem i přihlásil další ladu 21044, kterou mám asi tři neděle koupenou. Přihlášení do evidence vozidel stálo pouze poplatek 50,- Kč. Jinak bych platil 8OO +3000. Do TP byl učiněn záznam o ZTP a informace, že "EKO poplatek nehrazen". Byl jsem automaticky pracovnící upozorněn, že žádná další osoba jej již hradit při dalším převodu nemusí. Abych měl jistotu (i vzhledem k předpokládaným diskuzím tu na foru) jsem požádal o ověření informace. Ano, již žádná další osoba při následném převodu nebude tento poplatek hradit. Tedy žádná změna ke včerejšímu dni nenastala.
-
- Kontaktovat uživatele:
jenze nektere urady si mysli, ze si to muzou zmenit...je potreba se nedat a jit po nich tvrde...vintera píše:Ano, již žádná další osoba při následném převodu nebude tento poplatek hradit. Tedy žádná změna ke včerejšímu dni nenastala.
Kazdopadne hodnotna informace, alespon, ze to jeste funguje

Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
potřeboval bych info... v případě že auto bude odhlášeno z pův. majitele na mě, ale budu ho chtít přihlásit nejdříve na známého který má ZTP půjde to? nebo musí být auto v odhlášce přímo na něho.
a další otázka zní: Můžu dát do depozitu značky z auta který je na mě pouze v odhlášce?
a další otázka zní: Můžu dát do depozitu značky z auta který je na mě pouze v odhlášce?
2103 1.5. r.v.1977
2111 1.5 16V r.v.2001 (JMJ´s EX)
2112 1.5 16V r.v.2005 +9.12.2022
105SP - kukačka:)
R. Scenic 2005 1.6 16V
2111 1.5 16V r.v.2001 (JMJ´s EX)
2112 1.5 16V r.v.2005 +9.12.2022
105SP - kukačka:)
R. Scenic 2005 1.6 16V
V odhlášce auto může změnit majitele kolikrát chce, takže není problém když odhlásí na tebe a pak přihlásí na ZTP, někdy chtějí vidět smlouvu o prodeji mezi tebou a přihlašujícím (i když na to nemj právo). Ale samozřejmě na různejch úřadech to může bejt jinak, ze zkušenosti na x případech, to takhle ale šlo v pohodě.
Auto v odhlášce se do depozitu dát nemůže.
Auto v odhlášce se do depozitu dát nemůže.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.