![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Bílý je fajn, ale je moc fifinka.
Moderátor: Moderátoři
no zrovna citrona bych nejak nechtel. nemam moc pocit, ze bych si zrovna citronem BX moc pomohlJelen píše:radek mb, nemusí to být nutně katastrofa. Já se taky přesunul na nějaký čas pouze do teoretické roviny, ale po čase mi to nedalo a musel jsem koupit hnědého a nakonec i modrou 06.
JmJ, dneska se dávají dobrá auta zadarmo. Koprovi jsem sehnal za přepis Citroen BX Kombi s technickou, vše v pořádku, nějaké drobnosti tam budou, ale nic strašnýho.
Pokud chceš už fakt auto, které bude alespoň 10 let bezporuchové, je nutné si připlatit.
To si myslím trochu odporuje samo sobě.JmJ píše:jiste jsou vozy, ktere jsou i stare dobre, ale to pak clovek musi vozidla mit dve, nebo nesmi mit rodinu atd.
To je i můj názor, nerad jezdím s něčím, kde něco stále nemístně ševelí, tluče, klepe ap. a pokud si koupím auto pod sto tisíc s "obvyklými" 150 tisíci najetých kilometrů, pak vím, že pod ním budu ležet a budu muset investovat, abych ho uvedl do normálního "provozuschopného" stavu podle mých představ. Pokud však nemám nemám tolik času, nezbývá, než jít tou "zdánlivě" dražší cestou.JmJ píše:Ja sem se predbezne dival co by stalo za hrich a dycky to je tak 150 - 200 tisic. pokud menit auto tak za neco co jede a co neni uz ted stary srot. jiste jsou vozy, ktere jsou i stare dobre, ale to pak clovek musi vozidla mit dve, nebo nesmi mit rodinu atd. pokud proste poradne vozidlo pro uziti v rodine a pro zazitek z jizdy, pak je suma trochu jinde. A ano, chtel bych auto, ktere koupim a ktere bude jezdit treba dalsich 10 let. Stavajici stroj je 20 let stary a v tomto duchu bych rad i dalsi vozidlo. Nerad veci menim. Musi vydrzet.