Foto Bechyně podzim 2005
Moderátor: Moderátoři
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Jejejejej jej... tos Ctirade nemel rikat nahlas... vis ze pan Kral Ludek I v Bechyni rikal, ze "brnaci majo dost dlohe ruky, aby dochnaply aj na nas" Je sice fakt, ze Ludek je postarsi pan, coz popira svoji vitalitou, ale bacha na hradni straz..jsou to ostrileni hosi. Brnenska Galerka:)Ctirad Vyskočil píše:I ty jeden dědku...Luděk Musil píše: (ale to má čas - jsem starší člověk a nic se nemá uspěchat). L.
Chettak
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Člověče,přestaň mě strašit nebo se budu bát ukázat se na srazech.Chettak píše:Jejejejej jej... tos Ctirade nemel rikat nahlas... vis ze pan Kral Ludek I v Bechyni rikal, ze "brnaci majo dost dlohe ruky, aby dochnaply aj na nas" Je sice fakt, ze Ludek je postarsi pan, coz popira svoji vitalitou, ale bacha na hradni straz..jsou to ostrileni hosi. Brnenska Galerka:)Ctirad Vyskočil píše:I ty jeden dědku...Luděk Musil píše: (ale to má čas - jsem starší člověk a nic se nemá uspěchat). L.
Chettak
Ctirad
Re: zupá totki - echt fotopikčrs áj :)
Jestli Ctirade chces...tak ti muzu vozit na srazy na pujceni stativ..kdyz uz jste tedy zalozili fotografickou Lada firmu, tak at mate aspon nejakej wercajk..jj...fotky jsou naprosto echt...a hlavne ani nejsou maznuty...co mate za fotak? Ja kdyz fotim..tak kazda 3ti je maznuta...tak nevim, esli je to fotakem, nebo rukama...Ctirad Vyskočil píše:Óóóóóóóóóó díky .Fotili jsme s Evčou tak na půl + Jindra (manželka(vyhlášení vítězů)).Poděkování přetlumočím.SalWador píše:Opravdu pekne fotky, meli bysme z tebe (a tve rodiny) udelat hlavniho fotografa. DIKY MOCCtirad Vyskočil píše:http://ctirad.borec.cz/bechyne-podzim-2005
Chettak
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Re: heh
No právě,nepostojí,neposedí...SalWador píše:To u Chettaka bude problém.Ctirad Vyskočil píše:Asi budeš muset občas při focení v klidu postát...
Ctirad
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Ano VelicenstvoLuděk Musil píše:Bejt Tebou, dal bych si bacha na slova! . L.Chettak píše: .....Je sice fakt, ze Ludek je postarsi pan, coz popira svoji vitalitou, ale bacha na hradni straz..jsou to ostrileni hosi. .........
je to vsechno pouze jednoducha rovnice a vsech neznamych..
+ + = +
Chettak
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim ze to vis...jen me proste facinujou ty smajlici...jinak v nejblizsi dobe ti poslu mejla ohledne tech narozek...teda bude to ten den, kdy pujdu z prace driv jak v 19.00 (zhuba asi takhle vypada nas nouzovy vychod v praci: )Luděk Musil píše:To Chettak: Já vím, však v pohodě, vše OK ! L.
Chettak
ztráty a nálezy
Pozdě ale přece:
Po příjezdu z posledního LADAsrazu v Bechyni jsem našel v autě (Švestka 2105) bundu, která nepatří nikomu z našeho teamu (dnes jsem vyloučil poslední možnost). Pokud někomu chybí, ví komu se ozvat. Já už si nepamatuji všechny lidi, které jsem ve svém autě vozil...
Po příjezdu z posledního LADAsrazu v Bechyni jsem našel v autě (Švestka 2105) bundu, která nepatří nikomu z našeho teamu (dnes jsem vyloučil poslední možnost). Pokud někomu chybí, ví komu se ozvat. Já už si nepamatuji všechny lidi, které jsem ve svém autě vozil...
SalWador