Kdyby byla stupnice od 1. do 10. , 1.- nejlepší známka dal bych 2. co vy?
Moderátor: Moderátoři
Tady bych rád odpověděl za Pátrače i za sebe. Mapu jsem si pro sebe oskenoval a doplnil o body v itineráři – ale (po dohodě s Pátračem) ,je tady ještě třetí stránka věci. Kdybychom ji více než 100 x rozkopírovali a rozdali na srazu, připravili bychom si pro sebe v lepším případě pozvánku k soudu. Viz příloha, která je v podobné verzi na většině výtisků map.Vašátor píše: Pátrači, psal sis o připomínky: Příště bych volil na spanilou jízdu spíše mapu, bylo by to mnohem přehlednější (můj názor). Ovšem na druhou stranu - mapa byla vystavená na letišti![]()
Hlody? Nevim o žádných....Vašátor píše: ......
Teď jsem si ještě vzpomněl, že jsem zapomněl poděkovat ......... Laďušovi za ty jeho šílený hlody.......
![]()
ono je to trochu složitější, ty kalhoty jsou mi bohužel krátký a už několik let marně sháním kalhoty ve správné velikosti nebo aspoň látku, ze které by se nechaly ušít. Pokud byste kdokoliv o nějakých dostatečně velkých věděl, dejte mi vědět...plavec píše:...Jen bych se chtěl příslušníka zeptat, jestli nemá kratší pásek, že mu často lezly kalhoty...
Rádo se stalo a co se týče naší silniční kontroly, tak jsme stavěli poctivě všechny, kteří jeli Ladou a vyjížděli z letiště, Takže doufám, že jsme soutěžní časy nějak moc neovlivnili a s tím jedním vozem, který odmítl zastavit, si to vyřiďte samiVašátor píše:...Když jsme se s Dandym řítili na orientacni závod a Medvědova hlídka nás zastavovala,byl jsem vykulenej,naštvanej proč zdrzujou,ovšem naprosto nadšenej:). Takže díky za mile překvapko:).
To musel být blázen ... nevyužít takové poctyMedvěd píše: ... a s tím jedním vozem, který odmítl zastavit, si to vyřiďte sami