Krabice nejhranatější-2104

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Veverka

Příspěvek od Veverka »

:sad3: Dopadlo to katastrofou,sice mi nic nechybělo,ale poškodil jsem tu podtlakovou hadičku.
Při projížce to nejelo,nakonec běžel pouze volnoběh s plynem na podlaze,svíčky zčernalé.
Nějak jsem zázračně dojel domů,jdu ještě večer osadit zpátky Ozon 2107 a kašlu na to.
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Veverka píše::sad3: Dopadlo to katastrofou,sice mi nic nechybělo,ale poškodil jsem tu podtlakovou hadičku.
Při projížce to nejelo,nakonec běžel pouze volnoběh s plynem na podlaze,svíčky zčernalé.
Nějak jsem zázračně dojel domů,jdu ještě večer osadit zpátky Ozon 2107 a kašlu na to.
o jejda. dovez to do trnavy.
VAZ 2104 1.3 1989
Veverka

Příspěvek od Veverka »

JmJ píše:
Veverka píše::sad3: Dopadlo to katastrofou,sice mi nic nechybělo,ale poškodil jsem tu podtlakovou hadičku.
o jejda. dovez to do trnavy.
Ozon 07 sice jede naštěstí dobře,ale s tím správným by to bylo ještě lepší.
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Některé nové raketky mají ten násos tak masivní, že se někdy musí použít velkého násilí, aby šla hadička nasadit.

Jak ten nový karb vypadá? Levý nebo pravý?

Obrázek

Obrázek
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Stanley__001x

Příspěvek od Stanley__001x »

Jestli to nejelo, nebude to poškozenou hadičkou. Jedna hadička jde do rozdělovače - s odpojenou nepůjde moc volnoběh a nízkých otáčkách to bude lenošit. Další možná hadička jde přes elmag ventil do raketky, po jejím odpojení nepůjde zase jenom volnoběh. Ještě tam můžeš mít na ekonomizer a to nemá na chod motoru vůbec vliv. Zčernalé svíčky jsou známkou bohaté směsi, ale když píšeš že to s plným plynem sotva drželo volnoběh, vyplívá mne z toho zapalko a to poposazený rozdělovač o jeden zub zpět. Jestli jsi se ale nerýpal v zapalování ( nevyndaval rozdělovač z bloku) od té výměny za ozon 07, tak pak nevím. :shock:
1 x 2104 rv 86
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
Veverka

Příspěvek od Veverka »

K-L,na spodní fotce je to ten levý.
Nasadil jsem zpátky svůj původní Ozon 07 a zase jede.Zkusím s tímle ještě pohrát,vlastní problém s ním byl jen to že má na volnoběh trošku nesprávný chod(myslím skrze bohatost směsi).Dá se nastavit na uplně tichý volnoběh,patálie je v tom že tohle "nastavení" se za chvilku samo změní,používaní tohohle Ozona asi jinak nemá nevýhody,zůstává někdy zakuckání při podřazení na 2.rychlost.stupen při prudkém zacházení s plynem.
Svíčky mají odtrh teda 0,7mm nebo 0,6-0,5mm?
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Jestli se ti samo meni nastaveni, tak se ti dost mozna samy povoluji stelovaci sroubky. To napravi kus neceho lepkaveho, cim je fixujes. Nebo teflonova paska, pokud zaroven i prisavaji vzduch, coz bys mel overit. Staci na ty pouzdra sroubku sahnout prstem, jestli se ti prst pricucne, neob jestli neucitis ze tama proste proudi luft.
VAZ 2104 1.3 1989
Křečík Barbuška

Taky může být načatá membránka v ekonomizéru, nebo drhnout jehla ... čert ví v jakém stavu je ten karb, dovez to do Trnavy, tam se dá aspoň něco zkusit a prozkoumat. Samozřejmě GO karbu pokud je ve špatném stavu ti na místě nikdo seriózně neudělá, ale dá se lecos zkusit.
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Dovezu tam uplně všechno.Spíše mě trápí prasklé brzdové hadice :roll: a neustále dezertující klička LP skla,ozdobný kryt vyluzující zvuk kutálejících plechovek,dveře které jsou uzavřít pouze násilně a nesmím zapomenout na dva "kamarády" rez a hnilobu kteří chystají svůj comeback už do podzimu :? .
ger007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ger007 »

neblazni veverko, to tvoje auto tieto dve choroby mam na mysli rez a tu druhu moc netrapia mat tak zdravu kasnu ako ti som vysmiaty
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !

1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

Obrázek
детские игрушки
Veverka

předčasně přijéchal Děda Mráz

Příspěvek od Veverka »

Pochlubím se další blbostí,obdržel jsem původní autoledničku značky CHolodok,dokonce má i barvu interiéru.
Samotný VAZ se už strachy (sraz) třese,zahryznula se levá přední brzda a kolo tak "pajdá".
Aktivuji svoje "sources",postihnul mě "předsrazový timing" :roll: .
Křečík Barbuška

V klidu, to zvládneš. Kously se brzdy nebo ložisko? Jinak buď klidný, já si naplánoval co všechno do srazu na kombajnu udělám a myslím budu rád už za to, že tam dojedu :mrgreen: .
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Už dříve to při brždění táhlo doprava,nyní se akorát za jednu otáčku kola přidře brzda ke kolu.
Křečík Barbuška

Jestli chápu dobře tak se ti neodtlakují pístky levého předního kola, to by značilo vadnou brzdovou hadičku.
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Koko Loko píše:Jestli chápu dobře tak se ti neodtlakují pístky levého předního kola, to by značilo vadnou brzdovou hadičku.
Ony jsou prasklé :( (levá víc),poškodí se přitomhle něco?Destičky náhradní mám,bojím se aby toho nebylo víc-pak by byl sraz ohrožen.

Měl jsem velké štestí,popelnice urazila cca 550-600km v několika dnech(viz setkání s ger007),ovšem pak jsem ve slovenských horách :roll: zpozoroval uvadnutí brzd,naštěstí ono přidření propuklo až doma.
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“