donesem ju do brna v nedelu a s ludkom ja sa pak domluvim

Moderátor: Moderátoři
Jde pravda, že mé tělo by nějakou tu údržbu již také potřebovalo.Hrubi píše:Paráda! Strašně rád bych jednou Tajfunovi poskytl podobnou šanci na znovuzrození...
Okurka nezní vůbec špatně a navíc je pěkně výstižná. Ale kdyby toPatrac píše:kedlubnaCory píše:alebo plesenmayo456 píše:bude z toho auto v stave jahody ale vzhľadom na zelenú farbu by sa to malo volať podľa nejakej zeleniny.ale spíš podle odstínu tak okurka
Začal bych pěkně z gruntu, za těchto teplot se pocitu znovuzrození nejlépe dosahuje koupelí v Brněnské přehraděHurikán píše:Jde pravda, že mé tělo by nějakou tu údržbu již také potřebovalo. Nechceš mě pro začátek zaplatit pobyt ve Varech??
s mogulom a vecmi podobnymi tam plavajucimi FUJ, tam by som nevliezol ani keby ma zlatom mali vyvazitHrubi píše:koupelí v Brněnské přehradě
No tak to teda čumím. Myslíš jako bez té gumy? Nebo bez té konzoly? Tu gumu sundáš z vraku přece, ikdyby nešla koupit, v syrovicích jich budou mít dost. Spíš mně štve, že nejde koupit tak konzola dorazu, jde koupit jen celá věž, nebo celej podběh.Vašátor píše:U Paličkové jsem byl, ale věž prodávala bez dorazu. Ty ji máš i s dorazem? Na ceně se domluv s Luďkem, jestli to pro něj bude akceptovatelné. Za 300kč jsem sehnal celý podběh (nový) a kupovat celou věž jen kvůli dorazu ... no, je to na Luďkovi
Jakube a máš v dohledné době (vpodstatěhned) něco takovýho "skladem" ? Jestli ano - beru ihned. L.Jakub Metelka píše:MartasBrno, ani tu konzoli dorazu není problém ,vyříznout z vraku.