Moderátor: Moderátoři
holt niekto to proste poklada za stary crep,ale napriklad moji kamarati po par jazdach dali klobuk dolu pred tym,co take auto este dokaze....vacsina ludi to totiz berie ako stary kram,ktory len zavadzia v premavke....ale nejeden sofer kukal,ked ho obehovala "stara kokotina" hore kopcom a jeho neskutocne uzasna fabia/felicia to jaksi nedavala.....este aj oco,ktory len krutil hlavou,ked som mu povedal,ze chcem kupit len a jedine zigu,pozeral jak puk,ked som ho viezol do roboty...ladadriv3r píše:CISTA HOLA PRAVDAPuhi, myslim,ze okolie nepoklada za normalneho nikoho,kto vlastni a chvali si zigu...
No a to je právě ta chyba. U 13náctky, zvlášť řemenové, musí být cihla na plynu permanentně.Veverka píše:Za humny to jde už vyřešit cihlou na plynu,ale kdo by tak jezdil pořád že?
nj, tož pardon, já to řešil vloni, tak mě nenapadlo, že někdo může bejt digitální už takovou dobuTeepee píše:Kupoval jsem ho v září 2007. Tak co myslíš?zelvotron píše:OT, ale vždyť to ještě musí bejt v záruceJá myslím že už není.
V nejhorším půjdu a koupím novej, jen mě napadlo, že spousta lidí přejde na TV se settopboxem a třeba jim doma leží k ničemu.