dakujem len ma nastvalo, ze plosak otackomera je dost velky a stupnica otackomera nie je rovnomerne osvetlena, ale vidim na to aj tak lepsie ako predtym
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
To je beztak jenom podzimní deprese, ono ho to přejde, kluka střapatýho
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Feiky píše:Jediný co, tak bych dal masku do chromu (nádherně k te barvě sedne... Fakt paráda
Ano, akože maska v chróme a všetko ostatné čierne? sorry, ale už sme tu videli viackrát, že málo chrómu je horšie ako žiaden (napr coryho speťaky pred terajším "tuningom")
Feiky píše:Jediný co, tak bych dal masku do chromu (nádherně k te barvě sedne... Fakt paráda
Ano, akože maska v chróme a všetko ostatné čierne? sorry, ale už sme tu videli viackrát, že málo chrómu je horšie ako žiaden (napr coryho speťaky pred terajším "tuningom")
Má pravdu chalan jeden. Takhle jak to teď je, to vypadá úplně suprově.
Hm, koukam, že Cory už nahání maďara, ono už to tak horký nebude, co?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Tak som tu mrchu vytiahol skoro po 3 mesiacoch z garaze,nabil som baterku, dofukal kolesa, motor naskocil na prvu supu, aj ked starter tocil motorom ako keby tocil nejaky trpaslik klukou... Motor siel na 3 valce a chytil sa cca po 2 km a isiel pekne, len kurenie nefungovalo a je to take rozhegane.Najvyssi cas dat to dokopy, v stredu kupim komplet novu kabelaz a poistkovku. A trosku to schytal stary motor 1,3, ktory naspat vlozim o auta namiesto 1,7.