Priora
Moderátor: Moderátoři
Zdravim,
najviac ocenujem presunutie hmloviek k okrajom naraznika. To povodne umiestnenie posobi dost "skulavo".
Mimochodom, myslite si, ze ten novy naraznik by bolo mozne bez problemov nasadit namiesto stareho? Alebo su zmenene aj uchyty naraznika o karoseriu?
Lebo ak by som tukol, tak by som takyto novy naraznik celkom uvital...
najviac ocenujem presunutie hmloviek k okrajom naraznika. To povodne umiestnenie posobi dost "skulavo".
Mimochodom, myslite si, ze ten novy naraznik by bolo mozne bez problemov nasadit namiesto stareho? Alebo su zmenene aj uchyty naraznika o karoseriu?
Lebo ak by som tukol, tak by som takyto novy naraznik celkom uvital...
myslím, že tam byl problém z hlediska ochrany chodců, což i odpovídá tomu, že je ten nárazník víc vysunutej dopředu a tak to toho chodce líp položí na kapotu a tolik nezlomí.
Ale ten starej byl takovej víc decentnější, třeba sem tady nějak nepochopil, že ty svislý linky od spodního průchodu vzduchu nenavazujou na vnitřní hranu světel ale jede to ta tak nějak divně do ztracena.
Ale ten starej byl takovej víc decentnější, třeba sem tady nějak nepochopil, že ty svislý linky od spodního průchodu vzduchu nenavazujou na vnitřní hranu světel ale jede to ta tak nějak divně do ztracena.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
- Fišer Jiří
facelift vždycky tomu autu přidá,ten předek vypadá zajímavě,ale něco by měli spíš udělat s tou boční linií,ta je bych řekl vhodná na přepracování,ikdyž u mého kombíka je to v poho.Uvažuji také o zkrášlení masky,mám rád spíš takový lehký tuning,ale co jsem koukal na ruské weby tak tuning ve stylu přeměny Lady v jiný auto mě opravdu neláká.Líbí se mi vepředu přechod masky až do nárazníku, uvažuji spíš tedy o zvíraznění linií nějakou kvalitní autofolií ve stylu šachovnického praporku.Viděl jsem jí na černém Actrosu a moc se mi to líbilo!
Jinak faceliftovou Prioru představovali na moskevským autosalonu v srpnu, viz pár stránek zpět!Tím pádem bude přepracovaná i přístrojovka,bude i stou navigací?To vůbec nevypadá zle!
Já ci taky
Jinak faceliftovou Prioru představovali na moskevským autosalonu v srpnu, viz pár stránek zpět!Tím pádem bude přepracovaná i přístrojovka,bude i stou navigací?To vůbec nevypadá zle!
Já ci taky
Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život
Vyřešil facelift konečně nespolehlivost těhle povozů? Nebo jen z hranatýho cinkrlátka dělají kulatý apod. ?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch