Cekani na Kalinu.
Moderátor: Moderátoři
Re: 1.4 16v
tak to budeme cekat do konce prosince...FOMA píše:Kombi 1,4 16v v ČR Srpen 2008
bad sex is better than a good day at work
Nj, to je ta, co byla teď na výstavě, v sobotu jsme jeli okolo a jak měli všechny Kaliny v Letňanech, tak na salónu byly jen samý Nivy, asi 4, zajímavej pohled
S tou ochotou, ono ani nejde tak o Koněvku (tam jsou obvykle fajn), jako spíš zejména o jistého nejmenovaného pána, co dělá vedoucího servisu v Mělníku... a to jsem si ověřil při každý návštěvě, ještě teď se mi otvírá kudla v kapse
S tou ochotou, ono ani nejde tak o Koněvku (tam jsou obvykle fajn), jako spíš zejména o jistého nejmenovaného pána, co dělá vedoucího servisu v Mělníku... a to jsem si ověřil při každý návštěvě, ještě teď se mi otvírá kudla v kapse
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já si prostě nemůžu pomoct, ale na kombík je to strašně krátký...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
To víš, Corsa B byla v kombíku taky krátká, tak čemu se divíš? Vždyť je to podobnost čistě náhodná.Laďuša píše:Já si prostě nemůžu pomoct, ale na kombík je to strašně krátký...
http://www.youtube.com/watch?v=EnOYIUA6 ... re=related
No u Kaliny spíš ten zadek vypadá ještě kratší než na tý Corse, jinak co sem viděl kufr, tak ten je slušnej, prej má stejnej objem jako jedenáctka (450 l) ale moc se mi to nezdálo, možná nějakej optickej klam Bohužel nemá podlahu v rovině se spodní hranou dveří kufru, ale je tam schod okolo 10 cm a v podlaze jen jen kruhovej výlisek na kolo, boční kapsy pod podlahou ani místo okolo rezervy žádný není ale celkově na malý auto je to slušný, čeho sem si na Kalině prvně všim je poměrně malá schránka před spolujezdcem, vejde se tam vůbec A4?
21113 >>> 21113 >>> 21113
Cim vetsi predni kastlik, tim vetsi bordel v nem. Chaos primo umerny prostoru.
Ja bych rade vedel, jestli se do kaliny kombi vejde po sklopeni zadni sedacky jizdni kolo bez nutnosti ho nejak rozdelavat. Idealne bych tam rad narval ty kole dve. Do 2104 to jde, kdyby to zvladala i kalina, mela by u me vyznamne plus
Ja bych rade vedel, jestli se do kaliny kombi vejde po sklopeni zadni sedacky jizdni kolo bez nutnosti ho nejak rozdelavat. Idealne bych tam rad narval ty kole dve. Do 2104 to jde, kdyby to zvladala i kalina, mela by u me vyznamne plus
VAZ 2104 1.3 1989
mas nejake male kolo, mne do kombika nevlezie. Alebo som mantavyJmJ píše:... jestli se do kaliny kombi vejde po sklopeni zadni sedacky jizdni kolo bez nutnosti ho nejak rozdelavat. Idealne bych tam rad narval ty kole dve. Do 2104 to jde, kdyby to zvladala i kalina, mela by u me vyznamne plus
Ale Tipujem ze priestorovo to bude rovnake, zalezi na tom ako pojdu sklopit sedacky
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
riditka s prednim kolem se otoci tak, aby predni kolo bylo svisle a pak se tam cele kolo vejde. a na nej jde dat jeste jedno kolo, to mam vyzkousene, ale tomu u je dobre to predni kolo sundat, ale neni to nutneMajo píše:mas nejake male kolo, mne do kombika nevlezie. Alebo som mantavyJmJ píše:... jestli se do kaliny kombi vejde po sklopeni zadni sedacky jizdni kolo bez nutnosti ho nejak rozdelavat. Idealne bych tam rad narval ty kole dve. Do 2104 to jde, kdyby to zvladala i kalina, mela by u me vyznamne plus
Ale Tipujem ze priestorovo to bude rovnake, zalezi na tom ako pojdu sklopit sedacky
kdybych kalinu pripadne pochtival, tak proste dovezu kolo a zkusim, jestli se tam narve. jake pak s tim srani
VAZ 2104 1.3 1989
- Michal Pokorný
tam přijeď rovnou na koleJmJ píše:kdybych kalinu pripadne pochtival, tak proste dovezu kolo a zkusim, jestli se tam narve. jake pak s tim srani
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104