Aha - takže jdeš cestou Wolfa a mněCooper píše:... ochranný plech co byl, teda spíš je, uprostřed auta tam kde byl kdysi katalyzátor

Moderátor: Moderátoři
Aha - takže jdeš cestou Wolfa a mněCooper píše:... ochranný plech co byl, teda spíš je, uprostřed auta tam kde byl kdysi katalyzátor
Vzal si někde vobrubníkCooper píše:Po čase se zase ozývám. Týdenní dovolenou zvládl žigul v pohodě. Všechno se vyhrotilo cestou domů. V bystřici pod hostýnem jsem při cestě domů píchnul. Normálně jedu po cestě....tuc, tuc, ssssssss a bylo vymalováno. Na cestě jsem nic neviděl. Odbočil jsem do boční ulice, kouknu. Pravé přední prasklé. Horší bylo že při pokusu dát zvedák (panenku) pod auto jsem zjistil že s píchlým kolem je vůz prostě moc nízko a zvedák tam nemám šanci dát. Zavolal jsem kamaráda, a ten mi pučil zvedák ze Škody Superb. Kolo jsem vyměnil za origo ruskou rezervu, která je krapet větší než ostatní kola (na liťákách mám 165/70 a rezerva je 175/70). Odjel jsem domů a až další den před domem jsem zjistil co se stalo. Na běhounu žádná díra, ale zboku jak prořezané od nože ve tvaru do V a kraj ráfku uštíplý. Takže pneu na výhoz, disk je v pohodě......Toť k dovršení dovolené.
Nevzal, možná mám řidičák chvíli, ale uprostřed široké cesty obrubníky opravdu nejsou, navíc jsem byl vyjetý k dělící čáře, protože jsem chtěl předjíždět. Něco muselo ležet na cestě, něco tvrdého a malého, protože jsem se plně věnoval řízení a na cestu jsem fakt koukal....Patrac píše:Vzal si někde vobrubník
to si mohl klidně ještě "natřít" někde v Ostravě a rupnout to mohlo až pakCooper píše:Nevzal, možná mám řidičák chvíli, ale uprostřed široké cesty obrubníky opravdu nejsou, navíc jsem byl vyjetý k dělící čáře, protože jsem chtěl předjíždět. Něco muselo ležet na cestě, něco tvrdého a malého, protože jsem se plně věnoval řízení a na cestu jsem fakt koukal....Patrac píše:Vzal si někde vobrubník
Ivo píše:A když teda na té cestě nic nebylo, tak proč máš bouchnutý disk, navíc je na něm vidět guma a pneumatika je odřená přesně nad místem záseku?
To by mě teda zajímalo, kudma jezdíš. Protože cesta bez děr u nás neníCooper píše:nechcu vypadat jak blbec řidič co najíždí do děr
Jsem si přečetl ještě jednou a našel toto. Takže si přecejenom na něco najel.Cooper píše:Bylo to jak když přejedeš kámen