První Granty v ČR
Moderátor: Moderátoři
Re: První Granty v ČR
Ja nevim, k jakym autum to mate pristup, ale ja uz sem dlouho nevidel, ze by auto hnilo treba na viku kufru po 3 letech. A aut starych 10 let znam dost a pokud to neni skladacka ze trech aut, tak to rozhodne nevypada jak vetsina desitek. Nedelal sem zadny detailni vyzkum, beru auta co znam kolem sebe.
Opakuju to uz po x te. Dokud bude lada prodavat auto, kde panel na ovladani oken se v madel dveri hybe do boku v rozsahu 0,5 cm, tak proste na trhu, ktery neni deformovany statem, nema sanci. A nerikejte mi, ze to je blbost a ze to si jako dodelam doma. A navic, kdyz uz se to posere, tak v cele CR existuji asi 2 pouzitelne servisy, ve kterych bez katalogu poznaji, jake auto ste jim to vlastne privezli a dokonce ho umi mozna i opravit. A toz tak. Co robit. Doufat.
Opakuju to uz po x te. Dokud bude lada prodavat auto, kde panel na ovladani oken se v madel dveri hybe do boku v rozsahu 0,5 cm, tak proste na trhu, ktery neni deformovany statem, nema sanci. A nerikejte mi, ze to je blbost a ze to si jako dodelam doma. A navic, kdyz uz se to posere, tak v cele CR existuji asi 2 pouzitelne servisy, ve kterych bez katalogu poznaji, jake auto ste jim to vlastne privezli a dokonce ho umi mozna i opravit. A toz tak. Co robit. Doufat.
VAZ 2104 1.3 1989
Já si myslím, že kvalita produkce Lady se za celou historii +- nezměnila. Pouze se změnila doba. A oni si to nejsou schopni připustit. Proč byla za socializmu úspěšná na východních trzích. Protože se montovaly výkonější motory, než do jiných aut. A protože karoserie měla západní šmrnc. Jinak, co si budem povídat, svezení v jiných autech té doby je to samé. Když si přečtete dobové testy, tak pomalu v každém pláčou nad kvalitou zpracování. A hnilo to také.
Naopak na západních trzích se prodávala kvůli nízké ceně.
Nyní si drží stále mizernou kvalitu, ale za západní ceny. Navíc východní trhy už neexistují.
Doba se změnila, ale Lada bohužel ne. A to je ten průser...
Naopak na západních trzích se prodávala kvůli nízké ceně.
Nyní si drží stále mizernou kvalitu, ale za západní ceny. Navíc východní trhy už neexistují.
Doba se změnila, ale Lada bohužel ne. A to je ten průser...
ex. Vaz 2108 Lada Samara r.v.92 dovoz SRN
ex. Vaz 2170 Lada Priora r.v.09
ex. Vaz 2107 Lada 1500 r.v. 92 семёрочка
Sehnat zachovalou slečnu je brnkačka, proti sehnání zachovalého Žigulíka...
Dějiny dělají lidové masy, avšak nedělají je takové, jaké by chtěly...
No zato tímhle příspěvkem jsi to úroveň opravdu hodně vylepšil.112zigul píše:Ty renaultí znaku,debata jak PRASE! Máš-chtěls Ladu máš. Nechceš prodej! Ale nemysli,že ostatní autí sú bez chyb....
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
To je na BANzelvotron píše:No zato tímhle příspěvkem jsi to úroveň opravdu hodně vylepšil.112zigul píše:Ty renaultí znaku,debata jak PRASE! Máš-chtěls Ladu máš. Nechceš prodej! Ale nemysli,že ostatní autí sú bez chyb....
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jenomže to je tady smutná pravda. Na Ladafóru se Lady haní, což je fóristickej unikát. Ani na fórech Trabantů a Velorexů nenajdete tolik hany na předmětný výrobky. Přičemž třeba Granty se v ČR prodaly asi 3 kusy, ani jeden neni prezentovanej na zdejším fóru, ale kritiky je tu neurekom. Abych řek pravdu, tuten extrémně negativistickej postoj je jednou z věcí, proč mě naše fórum baví míň a míň.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Mozna je to i tim, ze trabant a velorex se uz nevyrabi. My tu taky neplujem na klasicke ziguliky a asi ani na samary. Jenze od novych aut proste cekame vic. Kdyz pominu grantu, tak desitky rozhodne nejsou ukazka nesmrtelnosti, byt jednoduche, priora vlastne taky ne a jedine rozumne auto - kalina, bylo zabito vybavou, nulovou propagaci a proste nechuti to auto prodat.Laďuša píše:Jenomže to je tady smutná pravda. Na Ladafóru se Lady haní, což je fóristickej unikát. Ani na fórech Trabantů a Velorexů nenajdete tolik hany na předmětný výrobky. Přičemž třeba Granty se v ČR prodaly asi 3 kusy, ani jeden neni prezentovanej na zdejším fóru, ale kritiky je tu neurekom. Abych řek pravdu, tuten extrémně negativistickej postoj je jednou z věcí, proč mě naše fórum baví míň a míň.
Ad granta - kvalitu opravdu neposoudim, ale snad bude treba jako kalina. Kazdopadne je zajimave, ze kalina na me pusobi jako normalni auto, kdezto priora je takovy vozibrich.
Treba priora je ukazka toho, jak zabit auto s potencialem. Dobra velikost, zkousnutelny vzhled, u kombika prakticky kufr, vzhledove rozumny interier a pak tu mame nulovy vyber motoru, nulovy vyber vybavy, zpracovani interieru, zterele gumove casti motoru, zadna propagace, nechut dovozce neco prodat, spatna servisni sit...
VAZ 2104 1.3 1989
Laďušo máš do jistý míry pravdu, ale zkus si odpovědět, je ta kritika snad neoprávněná? Mě to nepřijde. Spíš mi přijdou hloupý ty výroky co tu zazněly o ostatních značkách, smát se thalii nebo dacii, že jí orezne blok motoru a hliníkový díly? Ladě ve stejnej čas ohnije kastle. Loni sem se byl podívat na cca čtyřletou kalinu, bublinky v rožku dveří, koroze na přeplátování plechů na podvozku a na příčce za motorem. Pokud se tohle někomu líbí a je s tím spokojený ok, ale já fakt ne. Myslíš, že já, JmJ nebo další co kritzují nedostatky a poměry v Ladě nemají Ladu rádi? Myslím že ty problémy nemá cenu už opakovat, hezky to shrnul např. Mičun, prostě oni i když jsou schopný občas udělat auto, který by mělo potenciál, tak to prostě zabijou tím, že jinak jsou pořád v osmdesátých letech. Schválně jak to asi dopadne s Kalinou 2... což je auto který se líbí i širší veřejnosti. S tim trabantem a velorexem to fakt srovnat nejde, to jsou 30 a víc let mrtvý značky, Lada zatím ne, i když se o to vehementně snaží.
Aby sme jen netlachali...
Kam se vůbec prodaly ty tři Granty??? Stálo by za to je sledovat, jak budou vypadat za nějaký čas...
Kam se vůbec prodaly ty tři Granty??? Stálo by za to je sledovat, jak budou vypadat za nějaký čas...
bíla je na Koněvce za výlohou - neprodaná
tmavá asi modrá bo co to je za barvu si nechal v Sadský Nedbalův zaměstnanec co sedí v autosalónu viz foto
ostatní nevím
tmavá asi modrá bo co to je za barvu si nechal v Sadský Nedbalův zaměstnanec co sedí v autosalónu viz foto
ostatní nevím
®; Člen LKCS
To byla ta se slevou? Tak to sem myslel, že aspoň ta se prodala normálním způsobem...
no když sme u tej Sadskej, tak v bazaru mají první generaci largusu, zajímalo by mě, jestli to majitel vyměnil za ladu
http://www.lada-sadska.cz/autobazar/dac ... mpi-6.html
no když sme u tej Sadskej, tak v bazaru mají první generaci largusu, zajímalo by mě, jestli to majitel vyměnil za ladu
http://www.lada-sadska.cz/autobazar/dac ... mpi-6.html
Nebuď negativní, nebo dostaneš taky po čuni jak jáRaduz píše:...leda za Nivu dyť neni co prodávat...
U Mazdy 6 je všeobecně známo, že tam byl nějakej technologickej problém ve výrobě a opravdu určitý série hnijou raketově. Myslím, že by si Lada měla nastavit větší cíleMichal Pokorný píše:Já bych to zase tak nedramatizoval. Mám 9 let starou "jedenáctku" a nezdá se mi, že by na tom byla s korozí hůř než ostatní stejně staré vozy.
Když to tak porovnám v rodině, tak Lada 2111 vs. Mazda 6. Oba vozy z roku 2005, oba poslední 2 roky negarážované a oba denně v provozu. Mazda je na tom s korozí hůř, na spodku výrazně hůř.
Já neprudim jen oznamuji stav VAZidel
... ale ty to vedeš str.2 http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... 15#p390805
A co ty dvojitý příspěvky MODERÁTORE
... ale ty to vedeš str.2 http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... 15#p390805
A co ty dvojitý příspěvky MODERÁTORE
®; Člen LKCS
K nemožnosti výběru motoru.
Vždyť byl motor 1.4 16v. Proč se přestal dělat? Možná, že se to už psalo, ale já si nevšiml.
Mně osobně by se takový motor líbil například v Grantě, nebo Kalině. Nejsem příznivcem rumpálů v malých autech. A tento motor by mi seděl. Proč už nejni???
To samé s naftou. Když už se do toho montuje Renault. Ať dají k dispozici jejich 1.5dci, nebo co to je. A už by byly tři motory! Hnedle nějaký ten zákazník navíc...
Pánové Moderátoři, prosím Vás, smažte předchozí můj příspěvek. Nevím, proč naskočily dva...
Uděláno
Vždyť byl motor 1.4 16v. Proč se přestal dělat? Možná, že se to už psalo, ale já si nevšiml.
Mně osobně by se takový motor líbil například v Grantě, nebo Kalině. Nejsem příznivcem rumpálů v malých autech. A tento motor by mi seděl. Proč už nejni???
To samé s naftou. Když už se do toho montuje Renault. Ať dají k dispozici jejich 1.5dci, nebo co to je. A už by byly tři motory! Hnedle nějaký ten zákazník navíc...
Pánové Moderátoři, prosím Vás, smažte předchozí můj příspěvek. Nevím, proč naskočily dva...
Uděláno