Nová LADA NIVA
Moderátor: Moderátoři
zaujalo mne, že se tam zmiňují o Tarzanovi (podvozek a agregáty niva, kastle samara) - o kterým jsem neslyšel, ale nikde jsem tam nenašel kombinaci Niva+2105 - bylo jich vyrobeno pár kusů pro ruské pohraničníky a četl jsem o tom před lety ve starém světě motorů - zkusím ten článek i s fotkou najít, ale moc tomu nevěřím :c(
nemáte o tom někdo více info?
nezkoušel jste to někdo? :c)
Net.
Net.
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...
""""
Za prvé, návrháři chtěli udělat plug-plný disk, ale první prototypy, zkoušky šel rychle vrátil na revizi - standardní «Zhigulevskoe» mostů prostě se zhroutil. Proto bylo rozhodnuto o rozdělení točivého momentu mezi nápravami, než je dosaženo snížení zatížení na mosty a cardan.
""""
velmi zajimave!
Za prvé, návrháři chtěli udělat plug-plný disk, ale první prototypy, zkoušky šel rychle vrátil na revizi - standardní «Zhigulevskoe» mostů prostě se zhroutil. Proto bylo rozhodnuto o rozdělení točivého momentu mezi nápravami, než je dosaženo snížení zatížení na mosty a cardan.
""""
velmi zajimave!
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
- miro263
- Kontaktovat uživatele:
Len tak narychlo som nasiel totok:Netopýr píše:zaujalo mne, že se tam zmiňují o Tarzanovi (podvozek a agregáty niva, kastle samara) - o kterým jsem neslyšel, ale nikde jsem tam nenašel kombinaci Niva+2105 - bylo jich vyrobeno pár kusů pro ruské pohraničníky a četl jsem o tom před lety ve starém světě motorů - zkusím ten článek i s fotkou najít, ale moc tomu nevěřím :c(
Net.
BA3 2121
-EX z produkcie ВАЗ 2103 a 2105-
Tak je to automatický strojový překlad, nelze od toho čekat zázraky, že...a lepší než drátem do okavik2 píše:""""
""""
velmi zajimave!
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
vsak ja jsem to pochopil. zaujal me ten vyznam.
Nejprve udelali pripojitelny predek, ale hodne trpela zadni naprava a kardany. Tak to predelali na trvalou 4x4 aby se rozdelil tocivej moment a tim i zatizeni na napravy.
pro me je to zajimave tim, ze ma mam predelane na pripojitelny. ale zase mam jine napravy, prevody v nich a kardany taky.
Hned pri prvni jzde jsem si vsiml, ze zadek je dost vice zatezovan!
ovsem da se sehnat predelavka kdy se na silnici s Nivou jezdi jen na zadek. Josse to chce kupovat. No a pak by mozna bylo dobre zvážit nejake vyztuzeni zadni napravy....
Nejprve udelali pripojitelny predek, ale hodne trpela zadni naprava a kardany. Tak to predelali na trvalou 4x4 aby se rozdelil tocivej moment a tim i zatizeni na napravy.
pro me je to zajimave tim, ze ma mam predelane na pripojitelny. ale zase mam jine napravy, prevody v nich a kardany taky.
Hned pri prvni jzde jsem si vsiml, ze zadek je dost vice zatezovan!
ovsem da se sehnat predelavka kdy se na silnici s Nivou jezdi jen na zadek. Josse to chce kupovat. No a pak by mozna bylo dobre zvážit nejake vyztuzeni zadni napravy....
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
- miro263
- Kontaktovat uživatele:
Mna dostalo toto: Bohatá sada (2 vrecia.... )zelvotron píše:Tak je to automatický strojový překlad, nelze od toho čekat zázraky, že...a lepší než drátem do oka
Alebo inac povedane , takto si poradil google.translate s prekladom z rustiny do slovenciny. ( Spravne znenie: bohata vybava ( 2 airbagy...)
BA3 2121
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, teda, líbí se mi tam ty nový budíky, nový zrcátka se k tomu dizajnově podle mě moc nehodí, stejně tak jako ty nový blinkroobrysovky. U toho ani navíc nechápu význam, zbytečná změnu z pohledu distribuce ND, utěsnit to a nebo co tam psali za přínosy by to šlo i s těma starýma....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- miro263
- Kontaktovat uživatele:
http://www.zr.ru/a/117871/
Pre ludi neznalych ruskeho jazyka tu: http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0=
Test novej NIVKY
Pre ludi neznalych ruskeho jazyka tu: http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0=
Test novej NIVKY
BA3 2121
Tak už mám najeto prvních 100km. Trakce je v podmínkách letošní tvrdé zimy suverénní, zatím si ani nehrábla. Je docela líná, což může být zcela syrovým motorem.
Není tu někdo, kdo má u nivy chiptuning?
http://www.autochip.eu/cz/chiptuning-tabulky/lada/
Není tu někdo, kdo má u nivy chiptuning?
http://www.autochip.eu/cz/chiptuning-tabulky/lada/
Lada Niva 1,7MPi+LPG r.v. 2009 (01/2010 - 3/2014);
Lada 2105 r.v. 1985 (06/1994 - 11/1996);
niva je lina vzdy, motor 1.7 je na nu proste malo
ale z vlastnej skusenosti mozem povedat ze sa to tak po 1000km preberie
ten chip bez uprav su vyhodene peniaze
ale z vlastnej skusenosti mozem povedat ze sa to tak po 1000km preberie
ten chip bez uprav su vyhodene peniaze
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Niva ,,M,,
takže pokud jsem správně pochopil Niva M se konečně prodává i u nás ,ovšem zase se potvrdila těžkopádnost dovozce do ČR,jinde by o tom psali už 2měsíce dopředu,že bude nová Niva....a zde opět s křížkem po funuse opravdu nerozumím
Před týdnem jsem koupil novou nivu, aniž bych měl o nějaké modernizaci tušení. V prodejně CS AutoLada mě samozřejmě neinformovali, zřejmě potřebují doprodávat staré. To už bych si těch 10 až 20 tisíc za modernizovanou verzi připlatil. Nejde ani tak o design blinkrů či přístrojové desky, ale dle videa má lepší jízdní vlastnosti, menší spotřebu atd.
Lada Niva 1,7MPi+LPG r.v. 2009 (01/2010 - 3/2014);