prodat ... neprodat ... (to be or not to be :-) )

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Teď sem si náhodou něčeho všimnul :) je to tam?

Obrázek
Obrázek

Jinak ohledně těch disku bude asi největší riziko jejich výměna na favoritu :-D
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
tavri

Příspěvek od tavri »

Je to tam :-)
Snad to půjde za něco zvednout :-) Majitel chce zpátky gumy, tak mě napadlo tam dát zimáky z Lady. Nějak to pořeším...
Dodge Avenger 2.0 VVT
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Já Favorita zvedal vpředu za rameno, cca do půlky je plechový a placatý tak to jde, vzadu je to horší, tam je to možná lepší v místě uchycení nápravy je tam takovej docela silnej plech co jentak neprorezne, samozřejmě oboje přes prkýnko. Za ty nápravy je i výhoda že se to nemusí zvedat moc, protože se tim vyruší zdvih propružení.
Má to otáčkoměr? ;)

edit: Tohle se objevilo dneska u popelnic, 2x s diskem favorit, Tavri, nechceš? :D
Přílohy
DSC00303.JPG

plavec

Příspěvek od plavec »

zelvotron píše:Já Favorita zvedal vpředu za rameno, cca do půlky je plechový a placatý tak to jde, vzadu je to horší, tam je to možná lepší v místě uchycení nápravy je tam takovej docela silnej plech co jentak neprorezne, samozřejmě oboje přes prkýnko. Za ty nápravy je i výhoda že se to nemusí zvedat moc, protože se tim vyruší zdvih propružení.
Má to otáčkoměr? ;)

edit: Tohle se objevilo dneska u popelnic, 2x s diskem favorit, Tavri, nechceš? :D
NO tak ty dva disky na favorita by se mi taky šikly.Mám dva bouchlý a trochu hážou. Jinak jo, taky sem se naučil favorita zvedat za nápravy je to míň riskantní než za prahy, hlavně to nekřupe :roll: :lol:
Nedávno jsem viděl na favoritu disky ze starýho žigulíka, takže se asi ani ET nezměnilo s příchodem nový řady.A jestli, tak nepatrně.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
tavri

Příspěvek od tavri »

Na zadní jsem dal zimáky z Lady a na předních je jeden disk origo Fá a druhý Lada. Vzadu jsem to zvedal za nápravu a vepředu hluboko v podlaze za takový nosník, jeden hodně křupal, málem skrz.
Podběhy jsem ořezal a olemoval těsněním z Trabanta, do děr v kastli zapatlal medvědí hovno a rezatá místa na kastli vzal šedým synťákem a prahy černou fermežovkou. Prostě použil jsem co jsem v garáži našel.
Tak už jenom vypucovat zevnitř i z venku a auťák bude ready 8)
Otáčkoměr to nemá, je to červen 1989. Barva modrošedá, podobný odstín jako základovka synťák.
ad popelnice: Jestli to má rozteč 98 a není to píchlý tak ber :D
Dodge Avenger 2.0 VVT
plavec

Příspěvek od plavec »

píchlý nebo ne, to mi nevadí, hlavně aby seděla ta rozteč (4x98) a aby nebyly pokřivený, nebo bouchlý. :lol:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
tavri

Příspěvek od tavri »

3 ks zmíněného disku 4x98 mohu darovat. 1 ks slouží zatím jako rezerva.
Dodge Avenger 2.0 VVT
tavri

Příspěvek od tavri »

fotky fáčka
Přílohy
faprl.jpg
fabol.jpg
fazal.jpg
Dodge Avenger 2.0 VVT
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

No nevypadá vůbec tak hrozně, jak sem čekal :-D skoro bysme ti mohli s Plavcem závidět :lol:

plavec

Příspěvek od plavec »

heej, tys okopíroval mojí barvu :lol: já mám tu samou na fáčku. Jinak jsou i zajímavě nastříkaný ty disky.Ty disky cos nabízel ještě zvážím, jsou holý bez pneu?
Jinak ta koroze není tak hrozná.Tak ať se Ti s ním dobře jezdí.minulou sobotu byl zrovna sraz favorit klubu, tak ses mohl zajet podívat. :wink:
tavri

Příspěvek od tavri »

plavec: Disky nejsou stříkaný, vzadu jsou disky Lada 2110 standartní barva a vepředu jsem fa-disk napatlal štětkou, když jsem zatíral fleky na kastli.
3 disky jsou holý bez pneu. Tak zvažuj, jinak je vyhodím. :wink:
Dodge Avenger 2.0 VVT
plavec

Příspěvek od plavec »

tavri píše:plavec: Disky nejsou stříkaný, vzadu jsou disky Lada 2110 standartní barva a vepředu jsem fa-disk napatlal štětkou, když jsem zatíral fleky na kastli.
3 disky jsou holý bez pneu. Tak zvažuj, jinak je vyhodím. :wink:
Hele Tavri, tak já je teda beru.Ale jak s předáním? Ještě kouknu do mapy a do diáře a řeknu Ti.Chvátáš na to, aby Ti zmizely, nebo můžeš chvíli počkat?
tavri

Příspěvek od tavri »

zatím nepřekážejí :wink:
Přílohy
disk1.jpg
disky.jpg
Dodge Avenger 2.0 VVT
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Hele Tavri a teď nám řekni jak favorit brzdí a svítí v porovnání s desítkou :D

I když jak koukám na fotky, tak ty přední světla se tam krásně blejskaj, ty by nemusely svítit zle, s dovolením bych si je zarezervoval ;)

Michal Pokorný

Příspěvek od Michal Pokorný »

plavec píše:Jo tak asi uděláme klub Fávo-VAZ ovců. a už bysme byli 3 členové. :roll: A protože mě stojí ta největší popelnice na zahradě už dlouho, tak se jmenuju předdsedou :P :lol: :lol: :lol:
No, novou řadu Lady jsem sice neměl, ale i tak jim to spolu slušelo :wink:
Přílohy
IMG.jpg
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“