2102
Moderátor: Moderátoři
Vidim, ze se vam 02 moc libi
Diky za pochvalne prispevky, mam aspon dobry pocit, ze jsem koupil dobre 
Je lak puvodni nebo ne? Ja jsem trochu na vazkach. Pan se dusoval, ze je lak puvodni a nikdy s nim nic nedelal, auto ze nebylo nikdy bourany. Me zase prijde, ze zachovat bily lak v tomto stavu, je temer zazrak. Ale na druhe strane, kdyz jsem se dival pod gumovy tesneni oken, tak nikde nejsou zadny prechody, lak nema stecence a je rovnomerny - strecha, boky jsou perfekt, a kdyz jsem vzal vodu s jarem, a hubkou ocistil matne zasla mista, vylezl mi krasnej bilej lak. Muj nazor je takovy, ze jestli bylo auto strikany (coz je pravdepodobny), tak si s tim pan dal velkou praci! Vsechno peclive odmaslil, a velice peclive a pekne nastrikal! Vysledek je perfekt. Jednoznacne.ale neslo o zasadni opravu po bouracce, blatniky jsou puvodni, o tom jsem presvedcenej podle svaru a napr.puvodnich der na kulate zpetne zrcatko, spis slo o celkovy prestrik z duvodu nejakeho skrabance a puvodne zasleho bileho laku. Ale mozna se pletu. Jsem zvedavej na vase nazory, az si lak prohlidnete osobne.

Je lak puvodni nebo ne? Ja jsem trochu na vazkach. Pan se dusoval, ze je lak puvodni a nikdy s nim nic nedelal, auto ze nebylo nikdy bourany. Me zase prijde, ze zachovat bily lak v tomto stavu, je temer zazrak. Ale na druhe strane, kdyz jsem se dival pod gumovy tesneni oken, tak nikde nejsou zadny prechody, lak nema stecence a je rovnomerny - strecha, boky jsou perfekt, a kdyz jsem vzal vodu s jarem, a hubkou ocistil matne zasla mista, vylezl mi krasnej bilej lak. Muj nazor je takovy, ze jestli bylo auto strikany (coz je pravdepodobny), tak si s tim pan dal velkou praci! Vsechno peclive odmaslil, a velice peclive a pekne nastrikal! Vysledek je perfekt. Jednoznacne.ale neslo o zasadni opravu po bouracce, blatniky jsou puvodni, o tom jsem presvedcenej podle svaru a napr.puvodnich der na kulate zpetne zrcatko, spis slo o celkovy prestrik z duvodu nejakeho skrabance a puvodne zasleho bileho laku. Ale mozna se pletu. Jsem zvedavej na vase nazory, az si lak prohlidnete osobne.
Ty kokso
Jestli bude v dohledné době v Brně nějaký sraz s vozy, doufám, že ho přivezeš ukázat
Tohle chci totiž vidět na vlastní oka
Po 104tkm mi ten motorový prostor přijde až neuvěřitelně čistý... no nádhera.
Ovšem i tak si jako perfekcionista neodpustím na adresu bývalého majitele dvě poznámky- ty plastové zrcátka a anténa na střeše...

Jestli bude v dohledné době v Brně nějaký sraz s vozy, doufám, že ho přivezeš ukázat

Tohle chci totiž vidět na vlastní oka

Po 104tkm mi ten motorový prostor přijde až neuvěřitelně čistý... no nádhera.
Ovšem i tak si jako perfekcionista neodpustím na adresu bývalého majitele dvě poznámky- ty plastové zrcátka a anténa na střeše...

-
- Kontaktovat uživatele:
Nádhera krása, s Hurikánem jsme odešli an chvilku z hospody se něj podívat, a zůstali tam tak dlouho, že ani hostinskej nevěřil, že se vrátíme a zaplatíme:)
Sch 130(6/04 - 1/06) -- Sch 105 (10/04 - 3/05) -- VAZ 2101(3/05 - 2/06) -- Lada 2107 (2/06 - ) -- Opel Astra F (11/09 - )
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
Myslim si, ze to klidne muze byt original lak. Zalezi jak se o to byvaly majitel staral... a vypada, ze se staral velmi dobre ... ted je to na tobe, aby za 30 let to auto vypadalo jako dnesMartin píše:....Muj nazor je takovy, ze jestli bylo auto strikany (coz je pravdepodobny)...

Vim o chlapkovi, ktery mel S1000MB. Kdyz nahodou jel za mokra, tak po vjeti do garaze vzal hadr a celou kastli "vysousel" ...
Deli
Asi mel moc volneho casuDeli píše:Myslim si, ze to klidne muze byt original lak. Zalezi jak se o to byvaly majitel staral... a vypada, ze se staral velmi dobre ... ted je to na tobe, aby za 30 let to auto vypadalo jako dnesMartin píše:....Muj nazor je takovy, ze jestli bylo auto strikany (coz je pravdepodobny)...![]()
Vim o chlapkovi, ktery mel S1000MB. Kdyz nahodou jel za mokra, tak po vjeti do garaze vzal hadr a celou kastli "vysousel" ...

VAZ 2104 1.3 1989
Já bych i tu starostlivost měl ale, je mě na ho..o protože mě to stojí venku a jezdím i v ziměTomáš píše:moje slova,dneska už se nikdo o auta takhle nestará..takže asi naší synci to budou mít troch těžší...dříve auto nebylo jen spotřební materiál...BA3 píše:Nebo byl spíš starostlivější![]()
Konec konců auto je toho důkazem![]()

Ale až budu mít garáž tak to bude o něčem jiném