Kdy jsem dělal f´étnu já tak ten den co jsem to udělal (středa) mě bylo řečeno že teprve za týden si mám podat žádost na magistrátě o vydání řidičáku a pak jsem čekal další skoro tři týdny nežmi ho udělali.Nic ve zlým ale jedna jediná mašina na výropbu řidičáků na celou republiku a ještě v Praze. Prej toho měli moc. Chápu ale na druhou stranu potom netuším, proč když jsem si tam volal kolem pátý tak už tam nikdo!!! nebral telefony. U nás v práci když je moc práce tak chodím domů třeba v 10 večer. A nikdo se neptá jestli tady chci být. Je to prostě potřeba..čmelák píše:ja viem ale hlavne ze to spravim len sa mi nechce ucit testy
potom si uz pockam myslim dva tyzdne sa to da
a potom uz budem sofer mozno
Kolony na místo srazu
Moderátor: Moderátoři
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Já sem taky čekal na vodičák poměrně dlouho! Bylo to rozhodně dýl než 2 týdny. Po testech nám policajt sdělil (těm co prospěli) termín, kdy si pro něj máme přijít a šel jsem si pro něj tenkrát ještě na Policejní ředitelství na Bratislavskou (a vystál jsem si hodinovou frontu ). Potom jsem snad 2 roky neseděl za volantem. Ale to už je zas jiná kapitola...
tak jako teda? Majo kdy dojdes do TT? este trafis ku mne na parkac?asi ano saq aj Jaano ide to trafite dufam ci ne? napis priblizne kedy aby som ta uz cakal aj s andrejom & mojou Jankou prave mi pisala ze ju doma pustili.Takze secko vyrataj prosim tak ze rychlost bude okolo 110 lebo mame na to velky dovod ked pojdeme back mozeme uz trochu viacej vypekat a aby sme stihli Brnakov kedy idete teda? a potom uz asi neni problem dufam ze suhlasis
No neviem, neviem, zalezi na Jaanovi lebo ma este problemy s karou a potrebuje to popozerat. Tak neviem ci sem pride teraz na vikend alebo mu to rozoberiem v den cesty na zraz - este rano - alebo tretia moznost, ze pojde v aute so mnou ako spolujazdec. To budeme vediet asi az v case odchodu z NR, neviem - akurat mu skusam volat...
Kazdopadne pojdeme tak, aby sme stihali Cmela v TT a Brnakov. Ale bez casu na flakanie - bude to tesne
Kazdopadne pojdeme tak, aby sme stihali Cmela v TT a Brnakov. Ale bez casu na flakanie - bude to tesne
tak to vyzera asi mam taky blby pocit ze autom nejdem, teda ze andrej nepojde. neviem je to take cele divne pici ale do bechyne chcem ist!
jaaano nevie ci bere auto alebo nie majo bude teda plny predpokladam neviem komu sa mam napchat do auta +moja Janka
rozmyslal som ze pridem busom alebo vlakom do brna. Asi skor busom. Ten pride do brna o 17:00 patek na MHD stanicu, je niekto ochotny ma tam pockat a zobrat do bechyne? na benal samozrejme prispejem!
tak jako kluci? prosim nechem ostat doma chcem ist za kazdu cenu.Kto ma v aute dve volne miesta?
jaaano nevie ci bere auto alebo nie majo bude teda plny predpokladam neviem komu sa mam napchat do auta +moja Janka
rozmyslal som ze pridem busom alebo vlakom do brna. Asi skor busom. Ten pride do brna o 17:00 patek na MHD stanicu, je niekto ochotny ma tam pockat a zobrat do bechyne? na benal samozrejme prispejem!
tak jako kluci? prosim nechem ostat doma chcem ist za kazdu cenu.Kto ma v aute dve volne miesta?
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
..čmelák píše:tak to vyzera asi mam taky blby pocit ze autom nejdem, teda ze andrej nepojde. neviem je to take cele divne pici ale do bechyne chcem ist!
..dřív to nejede dyť píšu odjezd 16:30...pokud to stihneš dřiv klidně tě vemu i s tou tvou
Myslím že asi autobus nepopostrčí.Myslíš že by jste nemohli posunout vy ten odjezd z Brna.Tomáš píše:..čmelák píše:tak to vyzera asi mam taky blby pocit ze autom nejdem, teda ze andrej nepojde. neviem je to take cele divne pici ale do bechyne chcem ist!
..dřív to nejede dyť píšu odjezd 16:30...pokud to stihneš dřiv klidně tě vemu i s tou tvou
Čmelák je legenda stejně jako Myšo,Ĺuděk,Marek,Salwádor a mnozí další.Opradvu je nemožné aby zůstal doma.Prosil o pomoc mně ale já to mám do Brna 150km takže mu tak nějak neumim pomoct.
Stenly
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele: