Hmmm, tak kapacitory tam fakt neměl a kdybys aspoň trochu viděl do elektroniky, pochopil bys, že tyto hračky jsou vhodné akorát na tahání peněz z lidí-nebo si myslíš, že kapacitor má větší kapacitu než autobaterie? Prosté-co ti nedá baterka a altík, to nenaženeš žádným kapacitorem. Navíc, pokud dáš naddimenzované kabely k zesu, napětí na zesáku=napětí na baterce a z toho plyne, že ten kondík je hezký válec za 2 a více tis. kč.Nopogo píše:a to tam nemel kapacitatory???denis píše:Známý dělal pokus-2 profi 20" repra do felicie kombi, zesák honil baterkama z náklaďáku a zkusil, co to je 1850W sinusového výkonu v autě. Na dB testech na srazech by z něj byli nemocní. Bylo to prý pekelné, ale za 10min. bylo povšem-zesáky vyply, protože spadlo napětí na baterkách.
Běžný autozes od Haitai, označený číslem 2400, kdy všichni mysleli, že má přes 2KW má 4x75W sinus a 2 pojistky 30A. Od té doby vím, že ten to výkon je do auta na zblití-akustický tlak na basech byl takový, že při plném kotli se v autě nedalo dýchat.
Proto tvrdím, že nejlevnější autozes je kvalitní repro s citlivostí aspoň 92dB a stačí 20W, a ne Sony Explod, do kterých je třeba tlačit aspoň 100W, aby byly vybuzené.
Hudba
Moderátor: Moderátoři
Mitsubishi Colt 1,5GLX
-
- Kontaktovat uživatele:
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
a proč ne???nemyslim ze by na tom bylo neco spatnyhoNopogo píše:Recara super, ale palubka z Golfa??Petanek2101 píše:a tak ja na ty zadni dvere prdim protoze moje žígo nebude delany pro normal provoz,a navic tahle zastavba neni odeme,ja budu mit jen misto zadniho operadla,jinak sedak zustane,ale stejne si do zadu nikdo moc nesedne protoze predni recara budou o dost posunuty dozadu kvuli palubce z golf 3
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz si neco takovyhle dela tak ti chytrejsi vetsinou si uplne zatmavy skla vis... Pak je tam i vedne videt pi..uTomáš píše:asi uzavřu sázky komu to dřív vyberou
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
To me napadlo uz strasne davno,ale ja jsem tam mel 150W basak a kdyz jsem poskocil tak jsem si do neho sedal... Na picku,je tam misto tak na malou bedynku...A basak hrajici primo do molitanu sedacky.. no nevim chtel bych to slÿset a taky v zime to bude zajimavy bacha at ho nezaplavis...Tomáš píše:pod předníma sedadlama udělaný bedýnky
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
no pokud se podíváš na můj obrázek ..tak asi okna vidíš..ne?..lidi nejsou blbý...no a co se týče toho pod sedadlem tak reprák nehraje do sedadla,ale kolmo k nohám na obě stranyOndra 07 píše:To me napadlo uz strasne davno,ale ja jsem tam mel 150W basak a kdyz jsem poskocil tak jsem si do neho sedal... Na picku,je tam misto tak na malou bedynku...A basak hrajici primo do molitanu sedacky.. no nevim chtel bych to slÿset a taky v zime to bude zajimavy bacha at ho nezaplavis...Tomáš píše:pod předníma sedadlama udělaný bedýnky
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Fiha tak to je jina,ale to ma prumer max 10cm co?Tomáš píše:ale kolmo k nohám na obě strany
No, jednou jsem toto slyšel u kamaráda ve volvu a bylo to husté-narval originál bedny od Aiwy věže pod sedačky. Měl jsi to i s masáží prdele. Jinak už mám hotové plato+výhybky a dnes dopoledne proběhl test v obýváku-hraje to hodně slušně a je vidět, že kolegové z Monacoru umí dělat repráky a nekecají v parametrech. Udávají 92dB citlivost a při 20W sinus to hrálo hodně slušně. Už se těším, jak to bude narvané v autě na svém místě, ale zatmavovací folie asi fakt budou třeba. Nerad bych, aby mi nějaké pubertální hovado vymlátilo okno jen kvůli pár reprákům.
Mitsubishi Colt 1,5GLX
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
hm 92db..při 20W to může být hodně slušný....denis píše:No, jednou jsem toto slyšel u kamaráda ve volvu a bylo to husté-narval originál bedny od Aiwy věže pod sedačky. Měl jsi to i s masáží prdele. Jinak už mám hotové plato+výhybky a dnes dopoledne proběhl test v obýváku-hraje to hodně slušně a je vidět, že kolegové z Monacoru umí dělat repráky a nekecají v parametrech. Udávají 92dB citlivost a při 20W sinus to hrálo hodně slušně. Už se těším, jak to bude narvané v autě na svém místě, ale zatmavovací folie asi fakt budou třeba. Nerad bych, aby mi nějaké pubertální hovado vymlátilo okno jen kvůli pár reprákům.
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
repráky sou sice malý 15cm ovál,ale zato hooodně dobrý....ale ta cena ...mají perfektní citlivost a taky velmi dobrej magnet...membrána je kevlart...kdybych měl love tak použiju od týhle firmy i repro do Hifi do bytu,ale ty ceny ...mám od nich je výškáčky s titanovou kalotou...zatím jsem neslyšel lepší zvuk...a to už jsem toho vyzkoušel hodněOndra 07 píše:Fiha tak to je jina,ale to ma prumer max 10cm co?Tomáš píše:ale kolmo k nohám na obě strany
-
- Kontaktovat uživatele:
Foto bude, až to bude šlapat v autě.
Basové repro jsou od Monacor-chtěl jsem větší, ale byl by to mord tam narvat přes LPG. Jsou to SP-202C (20cm průměr). MUsel jsem to objednávat přes net,protože jsem to v kamenném obchodě neviděl,ale nebyly drahé (oba 720kč). 252ky byly na netu hodnoceny jako hodně muziky za málo peněz-ty 202ky hrají taky hezky.
Výšky jsem koupil takové ty pecky průměr 4cm NONAME-nehrají špatně a co by člověk za 200kč mohl chtít,že?
Výšky mají kondík uvnitř-ten příjde vyměnit za lepší, aby nevybouchl. Na basák jsem potřeboval cívku, abych ořezal výšky +středy nad 4kHz. Do 1 hodiny v noci jsem pitval trafo z UPS kvůli drátu a kostřičce. Z kostry EI jsem použil jen ty dlouhé I a na ně namotal primár z toho trafa-asi 4 vrstvy 1mm drátem. Nečekal jsem zázraky ale byl jsem mile překvapen-hraje to hezky i středobasy bez pazvuků a protivného doprovodu. Nevypadá to jako ze stroje ale plní to funkci a navíc cívka těchto rozměrů a kvalit vychází jedna na 3kila tak proč si nepohrát.
Zesák mám Axton, je to bůhví co za značku, ale je po servisu a úpravě, aby něco vydržel. Měřených 2x51W/4 ohm nebo 120W v můstku.
Největší porod bylo protáhnout 10mm průřez kabely od baterky do kufru+signálové kabely.(vykuchaná sedačka spolujezdce, a ruce pod koberečkem alias. gynekologie v praxi )
Na finální zvuk jsem zvědavý a až to bude, můžeme se někde slézt na čumendu.
Basové repro jsou od Monacor-chtěl jsem větší, ale byl by to mord tam narvat přes LPG. Jsou to SP-202C (20cm průměr). MUsel jsem to objednávat přes net,protože jsem to v kamenném obchodě neviděl,ale nebyly drahé (oba 720kč). 252ky byly na netu hodnoceny jako hodně muziky za málo peněz-ty 202ky hrají taky hezky.
Výšky jsem koupil takové ty pecky průměr 4cm NONAME-nehrají špatně a co by člověk za 200kč mohl chtít,že?
Výšky mají kondík uvnitř-ten příjde vyměnit za lepší, aby nevybouchl. Na basák jsem potřeboval cívku, abych ořezal výšky +středy nad 4kHz. Do 1 hodiny v noci jsem pitval trafo z UPS kvůli drátu a kostřičce. Z kostry EI jsem použil jen ty dlouhé I a na ně namotal primár z toho trafa-asi 4 vrstvy 1mm drátem. Nečekal jsem zázraky ale byl jsem mile překvapen-hraje to hezky i středobasy bez pazvuků a protivného doprovodu. Nevypadá to jako ze stroje ale plní to funkci a navíc cívka těchto rozměrů a kvalit vychází jedna na 3kila tak proč si nepohrát.
Zesák mám Axton, je to bůhví co za značku, ale je po servisu a úpravě, aby něco vydržel. Měřených 2x51W/4 ohm nebo 120W v můstku.
Největší porod bylo protáhnout 10mm průřez kabely od baterky do kufru+signálové kabely.(vykuchaná sedačka spolujezdce, a ruce pod koberečkem alias. gynekologie v praxi )
Na finální zvuk jsem zvědavý a až to bude, můžeme se někde slézt na čumendu.
Mitsubishi Colt 1,5GLX
-
- Kontaktovat uživatele: