Foto bude, až to bude šlapat v autě.
Basové repro jsou od Monacor-chtěl jsem větší, ale byl by to mord tam narvat přes LPG. Jsou to SP-202C (20cm průměr). MUsel jsem to objednávat přes net,protože jsem to v kamenném obchodě neviděl,ale nebyly drahé (oba 720kč). 252ky byly na netu hodnoceny jako hodně muziky za málo peněz-ty 202ky hrají taky hezky.
Výšky jsem koupil takové ty pecky průměr 4cm NONAME-nehrají špatně a co by člověk za 200kč mohl chtít,že?
Výšky mají kondík uvnitř-ten příjde vyměnit za lepší, aby nevybouchl. Na basák jsem potřeboval cívku, abych ořezal výšky +středy nad 4kHz. Do 1 hodiny v noci jsem pitval trafo z UPS kvůli drátu a kostřičce. Z kostry EI jsem použil jen ty dlouhé I a na ně namotal primár z toho trafa-asi 4 vrstvy 1mm drátem. Nečekal jsem zázraky ale byl jsem mile překvapen-hraje to hezky i středobasy bez pazvuků a protivného doprovodu. Nevypadá to jako ze stroje ale plní to funkci a navíc cívka těchto rozměrů a kvalit vychází jedna na 3kila tak proč si nepohrát.
Zesák mám Axton, je to bůhví co za značku, ale je po servisu a úpravě, aby něco vydržel. Měřených 2x51W/4 ohm nebo 120W v můstku.
Největší porod bylo protáhnout 10mm průřez kabely od baterky do kufru+signálové kabely.(vykuchaná sedačka spolujezdce, a ruce pod koberečkem alias. gynekologie v praxi

)
Na finální zvuk jsem zvědavý a až to bude, můžeme se někde slézt na čumendu.