Vesta je pekna, prostorna atd, ale treba na me je slaba. Jako primarni vozidlo bych si predstavil neco sviznejsiho.
Moderátor: Moderátoři
No, nevím, jestli ty 3,5 N/m maximálního krouťáku jsou tak podstatné (ale točit motor do maxima výkonu nemám srdce). Ale to porovnávám svoje čísla z brdzy s teoretickými hodnotami 1.8 z katalogu, čert ví jak je to doopravdy - škoda že není letos Mnicháč ...Vašátor píše:Ja jsem toho názoru, že to ani nemusí být Sport. Stačí kombál s jednaosmou
Záruka mi končí 11.9.2020 takže využiju možnosti nevypovídatHurikán píše:Jirko - Ladacor Ti neodpojil omezovač otáček?
To porovnat takto nejde. Leda sériovou se sériovou. Protože moje, stejně jako Tvoje, dlouho sériově nastavená nezůstane.Georgius píše:No, nevím, jestli ty 3,5 N/m maximálního krouťáku jsou tak podstatné (ale točit motor do maxima výkonu nemám srdce). Ale to porovnávám svoje čísla z brdzy s teoretickými hodnotami 1.8 z katalogu, čert ví jak je to doopravdy - škoda že není letos Mnicháč ...Vašátor píše:Ja jsem toho názoru, že to ani nemusí být Sport. Stačí kombál s jednaosmou
Myslím si, že továrně nastavené stroje budeme moci počítat na prstech jedné ruky nepříliš zručného pracovníka na pileVašátor píše:... moje, stejně jako Tvoje, dlouho sériově nastavená nezůstane.
Luděk Musil píše:Myslím si, že továrně nastavené stroje budeme moci počítat na prstech jedné ruky nepříliš zručného pracovníka na pileVašátor píše:... moje, stejně jako Tvoje, dlouho sériově nastavená nezůstane.. L.
Ano, asi takGeorgius píše:Ale vždyť se to vejde do škatulky "dobové úpravy", ne ?
Neboj ja nemam na aute urobeny ziaden upgrade. Jedine co je vymenene za neoriginal su stredove krytky diskov pretoze originali sa postupne postracali a momentalne mam uz iba 1.Teepee píše:Takže až to budete za dvacet let vyhazovat, nezbude nic pro mě, zarytého originalistu?